Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sony yeni Playstation 5 kolunu tanıttı! İşte Project Leonardo

Sony yeni Playstation 5 kolunu tanıttı! İşte Project Leonardo

Sony, engelli oyuncuları da unutmadı. Engelli oyuncular için özel bir Playstation 5 kolu geliştiren Sony, özelleştirilebilir yapısı ve rahat kullanım imkanı ile engelli oyunseverlerin daha rahat oyun oynamasını sağlayacak.

Teknoloji

28.03.2024, 13:33

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, engelli oyunseverleri unutmadı. CES 2023'te yapılan duyuruda 'Project Leonardo' olarak isimlendirilen yeni PS5 kolu tanıtıldı. 

ABD'den TikTok yasağına ilk hamle! Çin merkezli platform ulusal güvenlik... Haberi Görüntüle

8 ADET BUTON İÇERİYOR 

Dairesel bir yapıya sahip olan Project Leonardo, tüketicinin ihtiyacına göre özelleştirilebiliyor. PlayStation Patronu Jim Ryan'ın "Engelli oyuncular daha kolay, daha rahat ve daha uzun oynayabilsin diye tasarladık." dediği kol, bir dairesel hub, analog kontrolcü ve 8 adet de buton içeriyor.

Rekabet Kurulu'ndan META'ya ceza yağdı! Threads ve İnstagram uygulaması hakkında... Haberi Görüntüle

SAATLER BOYU RAHAT BİR ŞEKİLDE KULLANILABİLECEK 

Sony, Project Leonardo'nun gelişim sürecinde engelliler için çalışan bazı şirketlerle iş birliği yaptı. Bu iş birliği kapsamında engelli oyun tutkunları için maksimum fayda sağlanmaya çalışıldı. Sony'ye göre küçük butonlara dokunmakta zorlananlar, bir ürünü uzun süre tutamayanlar veya sadece bir elini kullanmak durumunda olanlar, Project Leonardo'yu saatler boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilecekler. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading