Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Oyuncular bu haberi bekliyordu! İşte Prime Gaming 1850 TL değerindeki oyunları ücretsiz yaptı

Son dakika: Oyuncular bu haberi bekliyordu! İşte Prime Gaming 1850 TL değerindeki oyunları ücretsiz yaptı

Her ay kullanıcılarına ücretsiz oyun oynama deneyimi yaşatan Amazon'a bağlı Prime Gaming, ekim ayında toplamda 1850 TL değerindeki oyunu ücretsiz dağıtacak. İşte merak edilen o oyunlar...

Teknoloji

23.01.2024, 19:53

Prime Gaming oyunculara pek çok farklı alanda birçok özellik ve hediye sunan bir oyun üyeliği sistemi olarak öne çıkıyor. Bu sistem sayesinde oyuncular pek çok çevrimiçi oyunda hediyeler kazanabiliyor.

Uzaktan çalışma sistemi tarih oluyor! Dell'den çalışma hayatında kriz çıkartacak... Haberi Görüntüle

HER AY ÜCRETSİZ OYUN SUNUYOR

Aboneliğe sahip olan oyuncular dev yayın platformu Twitch’in özelliklerinden de yararlanabiliyor. Fakat Prime Gaming’in popülerliği ise her ay sunulan ücretsiz oyunlardan kaynaklanıyor. Prime Gaming ekim ayında dağıtacağı yapımlar ile oyun dünyasından geçer not almayı başardı. Bu ay abonelik hizmetli kapsamında ücretsiz olarak sunulacak oyunlar  belli oldu.

Oyunlar aslında birkaç gün önce yaşanan bir sızıntıyla ortaya çıkmıştı ama doğrulukları kesinleşmemişti. Amazon tarafından yapılan duyuruyla sızıntıyla ortaya çıkan oyunlar da doğrulanmış oldu. Amazon Prime Gaming 2022 ekim oyunları ise şöyle:

Glass Masquerade: Origins

Middle-earth: Shadow of War

LOOM

Hero’s Hour

Total War: Warhammer II

Fallout 76

Horace

Haberler'in haberine göre, Prime Gaming’in Eylül ayıyla beraber verdiği oyunların toplam değeri ise 1850 lira. Yani 7,90 TL ödediğiniz Amazon Prime hizmeti sayesinde 1850 lira değerindeki oyunlara kalıcı olarak erişim sağlayabiliyorsunuz. Listede Middle-earth: Shadow of War ve Total War: Warhammer II oldukça popüler ve iyi oyunlar da yer alıyor. Ayrıca aarkadaşlarınızla Fallout deneyimi yaşamak istiyorsanız Fallout serisinin çok oyunculu halkası Fallout 76’ya bir şans verebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading