Yandex Metrica

Sitede Ara

Selçuk Bayraktar'dan Hürkuş'la uçuş deneyimi! "Yaşasın tam bağımsız Türkiye..."

Selçuk Bayraktar'dan Hürkuş'la uçuş deneyimi! "Yaşasın tam bağımsız Türkiye..."

TEKNOFEST Karadeniz'de, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 2'nci pilot koltuğunda bulunduğu Hürkuş ve AKINCI ile Samsun kol uçuşu gerçekleştirdi. Bu anları sosyal medyadan paylaşan Bayraktar, mesajını, "Yaşasın tam bağımsız Türkiye" ifadesiyle bitirdi.

Teknoloji

01.04.2024, 21:16

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, dün TEKNOFEST KARADENİZ'de Hürkuş eğitim uçağı ile Bayraktar AKINCI TİHA'nın kolunda kalkarak ilk kez gerçekleşen bir uçuş gösterisinde yer aldı. Gösteriye ilişkin kokpit görüntüleri ise bugün Bayraktar'ın ve Baykar Teknoloji'nin Twitter hesaplarından yayınlandı.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

"KOL KOLA KANAT UÇUŞU"

Bayraktar, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Uçtuğun yerlere güneş doğacak... Milli Teknoloji Hamlesi'nin eserleri AKINCI ve Hürkuş, Samsun'da kol kola kanat uçuşunda" ifadelerini kullandı.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

KOKPİTTEN GÖRÜNTÜLER

Baykar'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise, "Türk mühendislerinin tasarladığı biri insanlı, biri insansız, iki uçak ilk kez kolda kalkarak TEKNOFEST KARADENİZ'de uçuş gösterisi yaptı. Kokpitte teknoloji liderimiz Selçuk Bayraktar" değerlendirmesinde bulunuldu.
Yapılan paylaşımlarda Bayraktar'ın gerçekleştirdiği uçuşa ilişkin bir video da yayımlandı. Videoda, Bayraktar'ın uçuş hazırlıkları ve uçuş sırasında kokpitten görüntülerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading