Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar'dan Ukraya'ya gönderilen SİHA'larla ilgili açıklama: 'O satışı yapmasaydık kaypaklık olurdu'

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Ukrayna'ya satılan SİHA'lar ile ilgili açıklamada bulundu. Selçuk Bayraktar, "Ukrayna, Rusya'yı işgal etmedi. Rusya, Ukrayna'yı işgal etmeye başladı. Ukrayna ile 2016 başlayan bir strateji ortaklığı yaptık. Bedeli ne olursa olsun dosdoğru durarak en doğru tercihi yaptık. O satışı yapmasaydık kaypaklık olurdu." dedi. 

Teknoloji

23.01.2024, 20:23

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Ukrayna'ya satılan SİHA'larla ilgili konuştu. Bayraktar, "Bedeli ne olursa olsun dosdoğru durmak en doğru tercihi yaptık açıklamasını yaptı.

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

"SONUNA KADAR GİTTİĞİMİZ BU YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

Bayraktar ayrıca SİHA'ların satışıyla ilgili de şunu söyledi; Biz satmayız diyebiliyoruz ama devletin ilgili kurumlar karar veriyor .Selçuk Bayraktar ayrıca siyasete girecek misiniz, Cumhur İttifakı'nın adayı olacak mısınız sorusuna verdiği cevap ise "Sonuna kadar gittiğimiz bu yolda devam edeceğiz" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading