Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım: İlk uçuşuna gün sayıyor

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım: İlk uçuşuna gün sayıyor

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Bayraktar TB-3'ün yeni fotoğraflarını paylaşarak, TB3'ün ilk uçuşuna gün saydığını duyurdu.

Teknoloji

23.01.2024, 20:38

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Bayraktar TB3'ün ramazan ayı öncesinde çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Selçuk Bayraktar, yaptığı paylaşımda şu ifadleleri kullandı;

''Bugün paylaştığımız fotoğraflarda üretim hattında görünen, kanatlarını katlayabilme özelliğine sahip türünün ilk örneği olan "balığın" Ramazan öncesi çekilmiş görselleri.. Bayraktar TB3, büyük abisi KIZILELMA'dan sonra ilk uçuşuna gün sayıyor.. Hayırlı Sahurlar...''

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

Uzaktan çalışma sistemi tarih oluyor! Dell'den çalışma hayatında kriz çıkartacak... Haberi Görüntüle

KATLANABİLEN KANAT YAPISINA SAHİP

Öte yandan katlanabilen kanat yapısıyla helikopter gemileri ve uçak gemilerinde kullanıma uygun olarak tasarlanan TB3 kullanıcıya deniz aşırı görevlerde silahlı insansız hava araçlarıyla operasyon icra etme kabiliyeti sunuyor.

Tıp dünyası şokta! Elon Musk'ın beyin çipleri işe yaradı! Neuralink... Haberi Görüntüle

ABD'den TikTok yasağına ilk hamle! Çin merkezli platform ulusal güvenlik... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN KIZILELMA PAYLAŞIMI

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün saat 15.30 sıralarında Kısıklı'daki konutundan çıkarak Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar yapılan çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdi. Erdoğan, daha sonra Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirerek sosyal medya hesaplarından paylaştı.  



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading