Yandex Metrica

Savunma Sanayii Başkanı Demir'den heyecan veren açıklama: Milli Muharip Uçak yarın görücüye çıkıyor

Savunma Sanayii Başkanı Demir'den heyecan veren açıklama: Milli Muharip Uçak yarın görücüye çıkıyor

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Milli Muharip Uçak'ın ete kemiğe büründüğünü ve görüntülerin yarın servis edileceğini ilan etti.

Teknoloji

23.01.2024, 20:05

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Milli Muharip Uçak (MMU) ile ilgili heyecan veren bir açıklama geldi. Demir, söz konusu açıklamayı 24 TV’de katıldığı “Yüz Yüze” programında yaptı.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

SON MONTAJ HATTI AÇILDI

Demir, MMU’nun son montaj hattının açıldığını belirterek, "Dün, son montaj hattının açılışını yaptık. Montaj hattında uçağımız epey bir ete kemiğe büründü. Onun da inşallah yarın görüntülerini yayınlayacağız" dedi.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

F-16'LARIN YERİNİ ALACAK

MMU Projesi kapsamında yurt içi imkanlarla üretilen modern uçak, Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde bulunan ve 2030'lu yıllardan itibaren kademeli olarak devreden çıkarılması düşünülen F-16 ların yerini alacak. 

Projeyle yeni nesil bir uçakta olması gereken düşük görünürlük, dahili silah yuvası, yüksek manevra kabiliyeti, artırılmış durumsal farkındalık ve sensör füzyonu benzeri teknoloji alanlarındaki çalışmalar sonucu Türkiye'nin 5. nesil bir muharip uçağı üretebilecek altyapı ve teknolojiye sahip ülkeler arasında yer alması hedefleniyor.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

18 MART'TA HANGARDAN ÇIKMASI BEKLENİYOR

Milli Muharip Uçağın üretimi TUSAŞ bünyesinde devam ediyor. İlk prototip uçağın 18 Mart 2023 tarihinde motorları çalışır şekilde hangardan çıkış yapması ve yer testlerine başlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading