Yandex Metrica

Satoshi Nakamoto'nun kimliği ortaya çıktı mı? Bitcoin mucidi hakkında yeni gelişme!

Satoshi Nakamoto'nun kimliği ortaya çıktı mı? Bitcoin mucidi hakkında yeni gelişme!

Bitcoin kripto para biriminin ortaya çıkardığını iddia eden Craig Wright hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Teknoloji

23.01.2024, 18:26

ABD Mahkemesi, Bitcoin'i icat ettiğini iddia eden Craig Wright'in yargılamasımda sona geldi. Jüri, 50 milyar dolardan fazla Bitcoin'e sahip olan Satoshi Nakamoto'nun kendisi olduğunu iddia eden Craig Wright'ın kripto zulasının yarısından vazgeçmesine gerek olmadığına hükmetti. 

Mahkeme tam tersi yönde karar alsaydı Wright bitcoinleri transfer etmek zorunda kalacaktı ki bu sadece Satoshi Nakamoto'nun yapabileceği bir eylem. 

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

TEKNİK İNCELEMEDE SATOSHİ ADI GEÇİYOR 

Satoshi Nakamoto isminin herkes tarafından bilinmesinin nedeni Bitcoin'in nasıl çalışacağını anlatan bir teknik incelemede adının geçiyor olması. Satoshi ismi, kripto için önemli olsa da Nakamoto adı hiçbir zaman kanıtlanamadı. Bu sebeple Satoshi Nakamoto diye bilinen kişinin bir grup olma ihtimali de var.

Craig Wright kendisinin Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etse de uzmanlar ortada herhangi bir kanıt olmadığı konusunda hemfikir. 

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

WRİGHT BİTCOİN'İ YALNIZ BULMADI 

2018 yılında Wrigt'ın ölen bir meslektaşının akrabaları tarafından açılan davanın sebebi Bitcoin'di. Akrabalar, Bitcoin icadında Wright'ın ortak olduğunu söylediler, fakat bunu tek başına yapmadığını iddia ettiler. Dave Kleiman adlı bir kişinin kripto para birimini icat etmesine yardımcı olduğu ileri sürüldü.


 


Loading