Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şarjı hemen bitenler dikkat! Sorunun asıl nedeni belli oldu: Para ödemeden kolaylıkla şarj sorununu çözebilirsiniz

Şarjı hemen bitenler dikkat! Sorunun asıl nedeni belli oldu: Para ödemeden kolaylıkla şarj sorununu çözebilirsiniz

Akıllı telefonların en büyük sorunlarından biris, olan şarj sorunu birçok kullanıcının canını sıkıyor. En önemli anlarda birden telefonun şarjının bitmesi insanı çileden çıkartabiliyor. Peki, şarj neden hızlı biter? Telefonlar şarjını bitiren etkenler neler?

Teknoloji

09.03.2024, 21:43

Akıllı telefon kullanan insanlar şarjlarının çabuk bitmesinden çok şikayetçi. Kullanıcılar neden telefon şarjlarının hızlı bittiğini merak ediyor. Peki, şarj neden hızlı biter? Telefonlar şarjını bitiren etkenler neler? Detaylar haberimizde...

WhatsApp'a yeni özellik geldi! WhatsApp sohbet kilitleme ve gizli kod... Haberi Görüntüle

Ay yolcusu kalmasın! Amerika Ay'a ilk insan ve mal taşıyacağı... Haberi Görüntüle

TELEFONLARIN ŞARJINI BİTİREN ETKENLER NELER?

Akıllı telefonunuzun şarjı hemen bitiyorsa ve nedenlerini merak ediyorsanız sizler için Telefonların şarjını bitiren etkenler neler olduğunu haberimizde derledik. Telefon şarjınız uzun süre dayanmıyorsa arka plandaki aktif olarak çalışan uygulamaları kapatmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız piliniz daha iyi çalışabilir.

Telefonların şarjlarını bitiren en büyük etkenlerin biriside ekran parlaklığı. Çünkü ekran parlaklığı yüksek olduğu vakit cihaz bu gereksinime yanıt vermek için daha fazla güç harcıyor ve doğal olarak bataryasını daha hızlı bitiriyor. Bunun dışında yoğun uygulama kullanımı şarjın çabuk bitmesine neden oluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0


Loading