Yandex Metrica

Sapkınlığa Google'dan destek: Arama motorunda LGBT yazınca konfetiler çıkıyor!

LGBT sapkınlığına Netflix, Youtube ve çok sayıda sosyal medya platformu koşulsuz desteğini sürdürürken Google da destekten geri durmadı.

Teknoloji

14.02.2024, 12:22

Aile yapısını bozan LGBT sapkınlığı her geçen gün sosyal medya platformlarının yoğun desteğiyle gençleri zehirlemeye devam ediyor.

Aileler LGBT hareketi ve sosyal medyanın LGBT yanlısı içerikleri öne çıkarma ve koruma politikalarından oldukça rahatsız.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

YAYIN İÇİN LGBT ŞARTI

Google, Amazon, HBO, Fox, BlueTV, Apple TV, Netflix, MUBI gibi milyar dolarlık şirketler sponsor oldukları dizilerde LGBT temasını zorunlu tutuyor. Bu yüzden bir film ya da dizide bile birkaç eşcinsel karakter yayınlar için şart haline geldi.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

ÇALIŞANLAR DA ZORLANIYOR

Sadece bu dijital platformlar sektörün yüzde 80'inini oluşturuyor. Bunların yanında bankalar, holdingler ve vakıf sözleşmelerinde LGBT hakları zorunlu maddeler olarak dayatılıyor, çalışanların oluşumlara katılması isteniyor.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

GOOGLE'DAN LGBT'YE DESTEK

Aileler LGBT sapkınlığından çocuklarını korumak adına her türlü çabayı sarf ederken kullanıcıların her an kullandığı Google'dan da LGBT'ye bir destek geldi.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

KONFETİ VE LGBT BAYRAKLARI ŞOVU

ABD'de Haziran ayı LGBT'liler için "Onur ayı" olarak ilan edilirken Google da bu olaya destek verdi. Türkiye'de de Google arama motorunda LGBT kelimesini arattığınızda karşınıza LGBT renklerini temsil eden konfetiler çıkarken sapkın grubun bayraklarının geçişi başlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading