Yandex Metrica

Samsung'tan iPhone hayranlarını üzecek haber! Bu özellik sadece Android telefonlarda olacak

Samsung'tan iPhone hayranlarını üzecek haber! Bu özellik sadece Android telefonlarda olacak

Samsung, Apple'ı geride bırakacak özelliği tanıttı. Söz konusu özellik ile dosya paylaşmak oldukça basitleşti. Dropship adı verilen özellik ile artık çapraz platform dosya paylaşımı mümkün olacak.

Teknoloji

23.01.2024, 20:02

Samsung'tan devrim niteliğinde yeni bir özellik geldi. Dropship adı verilen yeni özellik ile çeşitli dosyalar uygulamaya yüklenebilecek ve farklı cihazlardan indirmeyi mümkün kılacak. iOS ve WEB platformlarında sadece QR okutarak dosya indirmek ayrıca uygulamayı pratik kılan özelliklerden oldu. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

GÜNLÜK 5 GB KOTASI VAR 

İlk olarak markanın anavatanı Güney Kore'de test edilen özellik, her türlü cihaz arasında günlük 5 GB'a kadar dosya aktarımı yapmaya izin veriyor. 

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

ANDROID 13 DESTEĞİ GEREKİYOR 

Galaxy Store'da test erişimine açılan uygulama Android 13 ve One UI 5 desteğine sahip cihazlarda kullanıma açıldı. 

iPhone, web veya farklı bir Android cihazı üzerinden dosya erişimine izin veren bu uygulama, alıcı için bir QR kod oluşturuyor. Diğer cihazlar, bu kodu okutarak dosyaya erişebiliyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading