Yandex Metrica

O ülke Metaverse'te büyükelçilik açacak!

O ülke Metaverse'te büyükelçilik açacak!

Metaverse çılgınlığına bir ülke daha katılıyor. Karayipler'de bağımsız ada ülkesi olan Barbados metaverse'te büyükelçilik açma kararı aldı. Sanal gerçeklik platformu Decentrland ile sözleşme imzaladı.

Teknoloji

23.01.2024, 18:18

Geçtiğimiz günlerde Mark Zuckerberg'in Facebook'un  adını Meta olarak değiştirmesinin ardından birçok yatırımcı sanal gerçeklik dünyasına adım atmaya başladı. Karayipler'de bağımsız ada ülkesi olan Barbados metaverse'te  büyükelçilik açma kararı alarak sanal gerçeklik platformu Decentraland ile sözleşme imzaladı.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

BARBADOS METAVERSE'TE BÜYÜKELÇİLİK AÇAN İLK ÜLKE OLACAK

Barbados  böylelikle metaverse'te büyükelçiliği olan ilk ülke olacak. Alınan bilgilere göre, ülkenin Dış Ticaret Bakanlığı, elçiliğin kurulması için 3 boyutlu sanal gerçeklik platformu Decentraland ile sözleşme imzaladı. Metaverse'te kurulacak büyükelçiliğin, arazilerin belirlenmesinden e-vize uygulamalarına kadar birçok şekilde hizmet vermesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading