Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nokia 6310 nasıl olacak, özellikleri neler? Nokia 6310 fiyatı

Nokia 6310 nasıl olacak, özellikleri neler? Nokia 6310 fiyatı

Nokia hayatımıza geri dönüyor. Nokia'nın yeniden piyasaya süreceği 6310'un fiyatı ne? 6310'un özellikleri nasıl? Detaylarına bakalım...

Teknoloji

23.01.2024, 18:07

Efsane geri dönüyor. Akıllı telefonlar hayatımıza girmeden önce, neredeyse herkesin tercih ettiği marka olan ve gerek sağlamlığıyla gerek şekliyle gerekse dönemine göre oldukça trend olmasıyla o yıllara damga vuran Nokia markası, 20. yılına özel bir sürpriz yaptı. Telefon piyasasında Apple, Xiaomi, Samsung gibi markların gölgesinde kalınca unutulup giden marka, 20. yılına özel 6310 modelini revize ederek yeniden satışa çıkarılacağını duyurdu.

Her ne kadar tuşlu telefonlara uzun yıllar önce veda etmiş olsak da bazı yaşı yüksek kişiler ve nostalji meraklıları Nokia'nın bu kararına oldukça sevindi. Kullanıcılar internette 'Nokia'nın yeni telefonu ne? Nokia'nın yeni telefonunu özellikleri ne? 6310'un fiyatı ne olacak? 6310'un şekli ve özellikleri nasıl gibi sorular sordular. Gelin o halde emektar markamız Nokia'nın yeniden piyasaya süreceği 6310'u detaylarıyla inceleyelim.

Rekabet Kurulu'ndan META'ya ceza yağdı! Threads ve İnstagram uygulaması hakkında... Haberi Görüntüle

NOKİA 6310'UN ÖZELLİKLERİ

Finlandiya menşeine sahip Nokia, 20. yıldönümünü kutlamak için nostalji severlerin sıkılmadan oynadığı yılan oyunu da olan, sağlamlığı ve şekli itibariyle 'tuğla telefon' da akıllarda yer eden klasik 6310 modelini yeni tasarımıyla satışa çıkardı.

2000'li yılların başında birçok kişinin elinde görülebilen Nokia'nın 6310 modeli, birkaç yeni özellik ve ikonik oyun 'Snake' (yılan oyunu) de dahil olmak üzere sahalara yeniden döndü.
Nokia telefona yaptığı yenilikleri paylaştı. Bu kapsamda 6310 modelinde daha iyi okunabilirlik ve erişilebilirlik sunan Nokia, aynı zamanda telefonun şekilnde de değişikliğe giderek büyük renkli bir ekranı içeren telefon üretti. Fakat kullanıcıları nostaljiden ayırmayan Nokia, dokunmatik ekran özelliği olmayan ve tuşlu olma özelliği taşıyan telefon furyasından vazgeçmedi.
Telefonda aynı zamanda kablosuz bir FM radyo ve telefonun darbelere dayanıklı aynı sert kabuk da yer almak üzere, klasik modeldekine benzer benzeyen birçok üzelliği yer alıyor.

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

Tıp dünyası şokta! Elon Musk'ın beyin çipleri işe yaradı! Neuralink... Haberi Görüntüle

NOKİA 6310'UN ŞEKLİ NASIL

Son çıkardığı telefonlarda renkli çıkarmaya özen gösteren Nokia, bu modelde de Siyah ve limon sarısı olmak üzere 2 farklı renkte piyaaya sürecek. Orjinal modelinde olduğu gibi 21 güne kadar dayanabilen güçlü bir pil ömrüne sahip ve  ayrıca tek bir arka kamera içeriyor.

ABD'den TikTok yasağına ilk hamle! Çin merkezli platform ulusal güvenlik... Haberi Görüntüle

NOKİA 6310'UN FİYATI

NOkia bu nostaljik telefonu, kendi web sitesinde 70 euro'ya (745 TL) satışa sundu. İlk olarak 2001'de satışa sunulan 6310, 2002'de 6310i olarak güncellendi. Ancak 2005'te üretimi durduruldu. Nokia markasının lisans haklarına sahip Fin teknoloji devi HMD Global tarafından yapılan bir düzenlemenin ardından, bu yılın başlarında telefonun geri dönüş yapacağı açıkladı.
Bir HMD Global sözcüsü, "Nokia 6310, günümüzün bağlı kullanıcıları için yeniden tasarlanmış bir klasik" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading