Yandex Metrica

Milyonlarca Windows kullanıcısı tehlikede! Kötü yazılımlar bilgisayarınızı ele geçirebilir

Milyonlarca Windows kullanıcısı tehlikede! Kötü yazılımlar bilgisayarınızı ele geçirebilir

Windows kullanıcıları yeni bir tehlikeyle karşı karşıya. Siber güvenlik uzmanlarına göre sıfır gün saldırıları tekrar başlayabilir.

Teknoloji

23.01.2024, 18:22

Windows 10 ve 11 kullancıları yeni bir tehlikenin odak noktası olmuş durumda. Microsoft tarafından güvenlik güncellemeleri ile korunan işletim sistemi Windows'a geçtiğimiz günlerde yapılan saldırılar bir süre daha devam edebilir. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

BİLGİSAYAR KORSANLARI WİNDOWS KULLANICILARINI HEDEF ALIYOR

Kasım ayında yayınlanan güncelleme ile güvenlik sorunları başlayan Windows işletim sisteminde açıklar giderilmiş değil. 

Güvenlik zafiyetleri kullanıcıların canını sıksa da Windows cephesi saldırıları engellemek için çalıştıklarını bildirdi. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

KASIM AYINDA SALDIRILAR BİTTİ SANILMIŞTI

Microsoft cephesi Kasım ayında güvenlik açıklarını kapattığını sansa da yeni güncelleme başka güvenlik açıklarını gündeme getirmişti. 

Cisco‘nun güvenlik birimlerinden olan Talos firması da konuyla alakalı şunları söyledi:

"Talos, bu güvenlik açığından yararlanmaya çalışan kötü amaçlı vahşi birkaç yazılım örnekleri tespit etti. Bu, düşmanların halka açık bir istismarı silahlandırmak için ne kadar hızlı çalıştıklarına dair daha fazla kanıt."

Kullanıcıların kişisel verileri başta olmak üzere donanımlarının bile tehlikede olduğu ifade edilirken, Microsoft açığı kapatmak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading