Yandex Metrica

Microsoft kullanıcılarına bu yöntemle işkence edecek! Kârları düştü

Microsoft kullanıcılarına bu yöntemle işkence edecek! Kârları düştü

Dünyanın en değerli yazılım firması Microsoft, Windows'tan kazanamadığı parayı, telafi etmek için kolları sıvadı. Microsoft, Windows kullanıcılarına rastgele yerlerde reklam göstermek için hazırlık yapmaya başladı.

Teknoloji

23.01.2024, 20:02

Dünya devi yazılım firması Microsoft, Windows kullanıcılarını çileden çıkaracak yeni stratejisi için hazırlık yapmaya başladı. Windows satışlarından beklediği parayı kazanamayan Microsoft bu parayı başka gelir kapılarından kazanacak. 

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

HER YERDE REKLAM GÖSTERİLECEK 

Windows kullanıcılarını yakından ilgilendiren uygulamada şirket hem kendi ürünlerinin hem de diğer kuruluşların ürünlerinin reklamlarını göstermeyi planlıyor. 

Windows 11 kullanıcılarına reklamlar şimdiden gösterilmeye başlandı. Arama butonu, Edge ve diğer Windows uygulamalarında can sıkan reklamlar gözükmeye başladı. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

ÜCRETSİZ YÜKSELTME GELİR KAYBINA SEBEP OLDU 

Diğer yandan gelirlerin bu denli düşmesinin sebebi ise halihazırda Windows lisansı olan kişilerin bir üst sürüme ücretsiz bir şekilde geçme hakkından dolayı kaynaklandı. 

Bu kapsamda Windows 11 çoğu kullanıcıya ücretsiz bir şekilde sunulmuş oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading