Yandex Metrica
SON DAKİKA
Metaverse İstanbul arsaları kapış kapış satılıyor! Buralar eskiden hep dutluktu

Metaverse İstanbul arsaları kapış kapış satılıyor! Buralar eskiden hep dutluktu

Ovr isimli bir sanal evrende, Türkiye’nin en iyi arsaları satışa çıktı. Türkiye’de şimdiye kadar sanal olarak 20 bin parsel satılırken, İstanbul satışlarda ilk sırada kendine yer buldu.

Teknoloji

23.01.2024, 18:34

Metaverse evreninde İstanbul'daki arsalar kapış kapış satılıyor. İstanbul’un en hareketli yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi'ndeki tüm parseller satıldı. Arka sokaklarda kalanlar için ise istenen fiyat yaklaşık 400 TL.

İstanbul’da modanın nabzını tutan Nişantaşı’ndaki arsaların çoğu satılırken, boş parseller yaklaşık 250 TL’ye satın alınıyor. İstanbul’da satılan gayrimenkullerin çoğu Avrupa yakasında. Anadolu yakasında ise Kadıköy ve Üsküdar ön plana çıkıyor. Ortaköy ve boğaz hattında parseller 500 TL iken, Bağcılar ve Esenler’de yaklaşık 135 lira civarında satılıyor. Satın aldığınız parselin fiyatını da aslında gerçek yaşamdakiyle benzer kriterler belirliyor.

Lokasyon ve semtinizin canlılığı önemli bir husus. Merkeze yakın bir arsa ve parsel daha pahalıyken içerilere doğru gidildikçe fiyatlar düşüyor. İleride değerlenecek ve yüksek fiyatlara bu parseller satılacak umuduyla şimdilerde herkesin gözü Metaverse arsalarında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading