Yandex Metrica

Metaverse evreninde Türk coşkusu! 80 bin arazinin 20 binini Türkler aldı

Metaverse evreninde Türk coşkusu! 80 bin arazinin 20 binini Türkler aldı

Dünyanın sanal haritasından arsaların satışa sunulduğu metaverse evrenine en çok ilgiyi Türkler gösteriyor. Paylaşılan verilere göre 80 bin arsanın 20 binini Türkler alıyor.

Teknoloji

23.01.2024, 18:38

Bilişim Hukuku Uzmanı Avukat Murat Keçeciler, metaverse evrenine dair önemli açıklamalar yaptı.

Metaverse evreninde satışa çıkarılan arsaların uzun vadede bir işe yarayıp yaramayacağının ayrı bir tartışma konusu olduğunu anlatan Keçeciler, şöyle konuştu:

"İlginç bir şekilde sanal ortamlardaki arazi satışlarında bir numara Türkiye. En fazla arazi satın alanlar bizleriz. En fazla arazinin satıldığı ülke konumu da yine biziz. Örneğin geçen hafta OVR'de toplamda 80 bin arazi satışı yapılmışsa bunun 20 binini biz Türkler almışız. Buradaki temel motivasyon nedir, burada arazi alanların ana gayeleri nedir, açıkçası bir nevi 'İleride buralar değerlenir şimdiden yatırım yapayım.' gibi bir mantık olabilir ama bu ne kadar sağlıklı işleyecek onu kestirmek, onunla ilgili bir öngörü ortaya koymak mümkün değil."

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

'METAVERSE RÜZGARI ÇILGINLIK HALİNE GELDİ'

Sanal arsa meselesinin son dönemde "çılgınlık" haline geldiğini vurgulayan Murat Keçeciler, sanal alemde arsa alacaklara, eğer teknolojiye yatkınlığı olan bir girişimci değillerse bunu bir yatırım aracı olarak görmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading