Yandex Metrica
SON DAKİKA
Katlanabilir Iphone ne zaman piyasaya sürülecek?

Katlanabilir Iphone ne zaman piyasaya sürülecek?

Son zamanların en merak edilenlerinden biri de Iphone'un ne zaman katlanabilir telefonu piyasaya sunacağı. Katlanabilir Iphone'a dair merak edilenleri derledik.

Teknoloji

19.03.2024, 15:16

Katlanabilir telefonlar konuşulur olduğundan bu tarafa herkes 'katlanabilir Iphone ne zaman çıkacak?' araştırmasına girdi. Sorunun cevabı iPhone 13 için son hazırlıklara geçti. Peki ama iPhone 12 serisinden çok da farklı olmayacağı düşünülen seriye sürpriz bir üye de eklenebilir mi? Ming Chi Kuo ve bir çok Apple analisti uzun süredir bu sorunun yanıtını arıyor. Samsung’un katlanabilir telefon teknolojisinde pazarı domine ediyor. Ancak Apple bu teknolojiye henüz pek yakın değil.

Apple’ın iPhone 13 serisiyle katlanabilir IPhone tanıtmayacağı kesin görünüyor. Uzmanların değerlendirmesinin yanında, şirket içi alınan ilk bilgilere bakıldığında da bu sene katlanabilir telefon sürprizinin olmayacağı yönünde.

Bloomberg muhabiri ve Apple’la içli dışlı isimlerden olan Mark Gurman, şirket içinden aldığı bilgilerde Apple’ın iki üç yıllık süreçte katlanabilir bir akıllı telefon geliştirmeyeceğini açıkladı. Bu bilgi ünlü Apple analisti Ming Chi Kuo‘nun tahminiyle örtüşüyor. Kuo daha önce katlanabilir bir iPhone modelinin 2023 yılında tanıtılacağını açıklamıştı.
 

Kaynak: ShiftDelete.Net

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading