Yandex Metrica

iPhone'dan kullanıcılarına kötü haber! İddialar doğrulandı: Yakında başlıyor

iPhone'dan kullanıcılarına kötü haber! İddialar doğrulandı: Yakında başlıyor

Apple hakkında “belli uygulamalarda daha çok reklam gösterecek” iddiaları bulunuyordu. Haber, App Store tarafından doğrulandı.

Teknoloji

23.01.2024, 19:49

Apple tarafından uygulama geliştiricilerine e-posta gönderildi. Bu durum Apple tarafından da doğrulandı. E-postaya göre Apple önümüzdeki günlerde uygulamayı gerçekleştirecek.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

İDDİALAR DOĞRULANDI

Apple, hakkında geçtiğimiz günlerde “belli uygulamalarda daha çok reklam gösterecek” iddiaları yer alıyordu. Apple iddiaları App Store’da kapsamında doğruladı. Bu reklamların ise yaklaşık bir hafta içinde uygulama mağazasında yer alacağı iddia edildi. YouTube ve Netflix gibi platformların ardından Apple’ın reklam adımı pek çok iPhone kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılandı.

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

REKLAM BÖLÜMÜYLE İLGİLİ BİLGİLER PAYLAŞILACAK

ShiftDelete.net’te yer alan habere göre; Mart ve Nisan ayları dönemlerinde sistemde reklam olacağı söylentileri bulunmaktaydı. Yaklaşık bir hafta önce Apple tarafından uygulama geliştiricilerine gönderilen bir e-posta, bu durumu doğruladı. Apple’ın gönderdiği e-postaya göre şirket önümüzdeki günlerde yeni bir etkinlik gerçekleştireceği açıkladı. Bu etkinlikle ise App Store’da reklam bölümüyle ilgili bilgilerin paylaşılacağı ifade edildi.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

DETAY  VERİLMEDİ

Apple reklam planıyla ilgili detay vermedi. Gönderilen e-postada etkinliğin, 21 Eylül’de gerçekleşeceği aktarıldı. Bu da yeni planın kullanıcılar üzerindeki etkilerini ortaya çıkardı.

App Store’da reklamlar için başlıca iki yer bulunmaktadır. Bunlardan biri arama sonuç sayfası, diğeri ise arama sekmesi olarak görülmektedir.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

SÖYLENTİLERE GÖRE İKİ YERDE REKLAM OLACAK

E-postada Apple yeni reklamların nerede olacağını henüz belirtmedi. Önceki söylentilere göre iki farklı yerde reklam olacağı bilinmektedir. Bunlardan biri App Store ana sayfasındaki ‘Bugün’ sekmesi altında, diğeri ise Apple ürün sayfasında ‘Beğenebilirsiniz’ kısmında yer alacağı ifade edildi.

2022’de yalnızca reklam gelirinin Apple’a 5 milyar dolarlık gelir katkısı sağlaması beklentiler arasındadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading