Yandex Metrica

iOS 16.4 Beta 4 yayınlandı mı? iOS 16.4 güncellemesinde yeni neler var, nasıl yüklenir?

iOS 16.4 Beta 4 yayınlandı mı? iOS 16.4 güncellemesinde yeni neler var, nasıl yüklenir?

iOS 16.4 Beta 4 hakkında internette araştırmalar başladı. Milyonlarca iPhone kullanıcıları yeni güncelleme ile gelecek olan iOS 164'ü merak ediyor. Birçok yazılım hatasını gideren yeni sürüm, ayrıca Game Center widget'larını da kapsıyacak geliştirmeler sunacak. Peki, iOS 16.4 Beta 4 yayınlandı mı? iOS 16.4 güncellemesinde yeni neler var, nasıl yüklenir? Detaylar haberimizde...

Teknoloji

23.01.2024, 20:35

Apple, iOS 16.4 Beta 4 güncellemesini milyonlarca kişinin kullanımına açtı. Yeni güncelleme, yazılımsal hataları çözmesi dışında tasarımsal değişikliklerde sunacak. Güncellemedeki dikkate değer yeniliklerin başında, Game Center bölümündeki yeni bir açılış ekranı dikkat çekiyor. Peki, iOS 16.4 Beta 4 yayınlandı mı? iOs 16.4 güncellemesinde yeni neler var, nasıl yüklenir?

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

IOS 16.4 GÜNCELLEMSİNDE YENİ NELER VAR, NASIL YÜKLENİR?

iOS 16.4 güncellemesinde yeni neler var, nasıl yüklenir? iOS 16.4 için yeni sürüm, Apple’ın geliştirici programına kayıtlı olanların kullanımına açıldı. Apple tarafından yayınlanan en yeni iOS 16.4 betası, işletim sistemindeki önemli hataları gideriyor ve bir dizi düzeltmeleri kullanıma sunuyor.

2022’nin sonlarında Apple, macOS Ventura ve iOS 16’yı kullanıcılarına paylaştı. Şirket, o zamandan beri iOS 16’nın sorunlarını gidermek ve yeni özellikler eklemek için küçük güncellemeler üzerinde çalışıyor. Bu güncellemeleri de beta sürümüyle kullanıcılara dağıtıyor.

iOS 16.4 dördüncü sürümün başlıca yazılımsal sorunlara odaklandığını belirtmek gerekiyor. Buna ek olarak, Game Center uygulamasında tasarımsal bir değişiklik uygulandı. Apple’ın açıklamasına göre, Game Center bölümüne girdiğinizde, Activity Widget ve Activity Access özelliklerini gösteren bir açılış ekranı bulunacak.

IOS 16.4 BETA 4 NASIL YÜKLENİR?

Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne girin.
Güncelleme göründüğünde İndir ve yükle butonuna dokunun.
Hizmet Şartlarını okuyun ve kabul edin.
İndirme işleminin tamamlanmasını bekleyin. iPhone şarjınızın yüksek olduğundan ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

iOS’un yeni betasına ek olarak iPadOS 16.4 beta 4, watchOS 9.4 beta 4, tvOS 16.4 beta 4 ve macOS Ventura 13.3 beta 4 sürümlerinin de dağıtıma çıktığını belirtmek gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading