Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Instagram takipçi gizleme yapılıyor mu? Instagram takipçi gizleme nasıl yapılır?

Instagram takipçi gizleme yapılıyor mu? Instagram takipçi gizleme nasıl yapılır?

Instagram gizlilik üzerine yeni bir özellik tasarlayacağı iddia edildi. Doğrulanmış işletme hesapları isterlerse takipçi sayısını gizleyebileceği konuşuluyor. Peki Instagram takipçi gizleme yapılıyor mu? Instagram takipçi gizleme nasıl yapılır?

Teknoloji

27.03.2024, 00:22

Instagram sosyal medya uygulamalarının içinde en çok kullanılanlardan bir tanesidir. Yeni bir özellik ile gündemde yerini alan Instagram, takiçi gizleme yapılacağı konuşuluyor. Peki Instagram takipçi gizleme yapılıyor mu? Instagram takipçi gizleme nasıl yapılır?

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM TAKİPÇİ GİZLEME YAPILABİLİYOR MU?

Alessandro Paluzzi'nin paylaşımında kullanıcılar, takipçilerinin başkaları tarafından görünmesini engelleyebileceğini söyledi.

Yeni özellik ile mavi tiki olan ve 4 bin üzerinde takipçisi bulunan işletme hesapları isterlerse "takipçi" sekmesinde bulunan isimleri gizleyebilecek.

Kullanıcı tarafından belirlenen profillere erişen ve ayrım yapılmadan insanları takip eden botlar oldukça kullanışlı. Örneğin botlar, herhangi bir işletme hesabını takip edenleri belirleyip onları takibe alıyor ve böylelikle hedef kitlesini genişetiyor. Fakat yeni özellikle beraber, isimler takipçi listesinden gizleneceğinden botlar bu listeye erişemeyecek.

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM TAKİPÇİ GİZLEME NASIL YAPILIR?

Instagram takipçi gizmele özelliğini herkes kullanamayacak. Alessandro Paluzzi’nin paylaştığı bilgiye göre Instagram, sadece 4000+ takipçiye sahip doğrulanmış işletme hesaplarının takipçilerini gizlemesine izin verecek. Eğer takipçi sayısı 4000’den düşükse, mavi tikiniz yoksa ve işletme hesabı kullanmıyorsanız “Takipçiler” bölümü gizlenemeyecek.

Mobil uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi, takipçi gizleme özelliğinin henüz geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. Bu da, istenilen değişikliklerin gelecekte yapılabileceği ve bütün Instagram kullanıcılarının erişimine açılabileceği anlamını taşıyor. Bunun dışında takipçi kısıtlama işlevinin kullanıma sunulacağı tarih henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading