Yandex Metrica

Instagram stalkerları üzecek yeni özelliğini duyurdu! Artık tek bir tuşla engellenebilecek

Instagram stalkerları üzecek yeni özelliğini duyurdu! Artık tek bir tuşla engellenebilecek

Her geçen gün bir güncelleme ile özelliklerini yenileyen Instagram'dan sürpriz bir özellik daha geliyor. Teknoloji uzmanı Alessandro Paluzzi, platformun çok konuşulacak yeni özelliğini duyurdu.

Teknoloji

02.03.2024, 22:57

Birçok sosyal medya platformu arasında en sık kullanılan platformlardan birisi şüphesiz Instagram. Kullanıcılar yaşadıkları anlara dair paylaşım yapmanın yanı sıra sık sık başkalarının profillerini de kontrol ediyor. Buna sosyal medyada 'stalk' deniyor. Instagram'a stalkerları üzecek yeni bir özellik geleceği açıklandı.

Aslında geliştirilmekte olan yeni özellik mevcut engelleme seçeneğini genişletiyor. Instagram, engelleme özelliğinin kapsamını biraz daha genişletiyor.

ENGELLEME ÖZELLİĞİNİN KAPSAMI GENİŞLETİLECEK

Şu anda bir Instagram hesabı iki farklı şekilde engellenebiliyor. Bu da hesabı engelleme ya da kişinin gelecekte oluşturacağı hesaplar dahil olmak üzere engelleme olarak yapılıyor. Ünlü teknoloji uzmanı Alessandro Paluzzi, bu kapsamın daha da genişletileceğini açıkladı. 

Bu özellikle birlikte bir hesabın oluşturacağı yeni hesapların yanı sıra, sahip olduğu hesaplar da engellenebilecek. Paluzzi, bu özelliğin şu an geliştirme aşamasında olduğunu belirtiyor.

Diğer yandan Instagram'ın bir not özelliği üzerinde çalıştığı da öğrenildi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar duyurular dahil olmak üzere hızlı notlarını takipçileriyle paylaşabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading