Yandex Metrica

Instagram hesabı nasıl silinir, Instagram hesabı nasıl dondurulur? Geçici ve kalıcı hesap silme ve hesap dondurma yöntemi

Instagram hesabı nasıl silinir, Instagram hesabı nasıl dondurulur? Geçici ve kalıcı hesap silme ve hesap dondurma yöntemi

Birçok Instagram kullanıcısı, Instagram hesabı nasıl silinir, nasıl dondurulur? Geçici ve kalıcı olarak Instagram hesabı kapatma yöntemleri 2021 için içeriği okumaya devam edebilirsiniz.

Teknoloji

29.01.2024, 17:56

1 milyar kullanıcısına sahip olan Instagram'da geçici ve kalıcı olarak hesap kapatma yöntemleri sıklıkla merak ediliyor. Kullanıcılar bu yönde bir araştırma içerisine giriyor. 

Peki, 2021 Instagram geçici veya kalıcı olarak nasıl kapatılır? Instagram kapatma ve silme yöntemleri nelerdir?

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM HESABI KALICI OLARAK NASIL SİLİNİR?

Türkiye’de yaklaşık 40 milyona yakın kişinin Instagram kullandığı belirtilmekte. Bu kadar kullanıcı arasından her gün yüzbinlerce kişi Instagram silme ve kapatma işlemlerini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Instagram hesabınızda kalıcı silme ve kapatma işlemi uygulamak istiyorsanız, alttaki adımları uygulayabilirsiniz:

1) Öncelikle hesabınıza giriş yaptıktan sonra altta yer alan Instagram.com linkine tıklayın.
>https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

2) Instagram’a önceden giriş yaptıysanız altta gördüğünüz “Hesabını Sil” sayfasını görmüş olacaksınız. Eğer giriş yapmamış iseniz Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

3) Ekrana gelen sayfadan Instagram’ın sorduğu “Hesabını neden silmek istiyorsun?” seçeneklerinden herhangi birini seçin. Bir sebep sunmak istemiyorsanız “Başka bir şey” seçeneğini seçin.

4) Son olarak şifre alanına şifrenizi girin ve “Sil” butonuna tıklayın.

Bu işlemlerden sonra Instagram size yaklaşık 1 ay süre verecektir. Eğer 1 ay içerisinde hesabınıza girmezseniz 1 ay sonra Instagram Profiliniz ve hesap bilgileriniz sosyal medyadan tamamen silinecektir. 1 ay içerisinde belirtilen süre tamamlanmadan hesabınıza giriş yapmanız haline bu defa Instagram silme talebiniz otomatik olarak kaldırılacaktır.

instagram hesap silme, dondurma yöntemi

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM HESABI GEÇİCİ OLARAK NASIL DONDURULUR?

1) Öncelikle hesabınıza giriş yapın ve altta yer alan Instagram.com linkine tıklayın.
>https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

2) Instagram’a daha önceden giriş yapmış durumda iseniz “Hesabını Geçici Olarak Kapat” ekranını görmüş olacaksınız. Eğer giriş yapmadıysanız, Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

3) Instagram’ın size sorduğu “Hesabını neden kapatıyorsun?” sorusuna yanıt vermek için seçeneklerden herhangi bir tanesini seçin. Kapatma sebebini belirtmek istemiyorsanız “Başka bir şey” seçeneğini seçin.

4) Ardından şifrenizi girin ve “Hesabı geçici olarak kapat” butonuna tıklayın.

İşlemlerin sonunda siz hesabınıza tekrar giriş yaparak, hesabı yeniden etkinleştirene kadar fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz gizli olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading