Yandex Metrica
SON DAKİKA
Instagram'dan yeni özellik: Uzun zamandır bekleniyordu!

Instagram'dan yeni özellik: Uzun zamandır bekleniyordu!

Dünyada milyonlarda kullanıcısı olan Instagram, yeni bir özellik ile bomba gibi geliyor. Yeni bir beğeni reaksiyonu üzerinde çalıştığını duyurmuştu. İşte detaylar...

Teknoloji

18.03.2024, 13:06

Tüm dünyada milyonlarca kişinin beğenrek kullandığı Instagram, yeni bir özellik ile karşımıza çıkıyor.  Özelliğe göre, yeni bir beğeni reaksiyonu gelecek.

Sosyal medyada Instagram ile ilgili paylaşımlarıyla bilinen Alessandro Paluzzi, platformun yeni bir beğeni butonu reaksiyonu üzerinde çalıştığına önemli bir video yayınladı.

Sosyal medya analisti Alessandro Paluzzi’nin yapmış olduğu paylaşım doğrultusunda, Instagram'ın beğeni sembolünü daha fazla ön plana çıktığı öğrenildi.

TikTok Ceo'sundan ABD'nin yasağına misilleme: 300 bin ABD'li işini kaybedecek... Haberi Görüntüle

ÖZELLİK KISA SÜREDE SUNULACAK

Instagram'da şimdilik aktif olarak kullanılan beğeni tepkisinde çift tıklamada ortada beyaz renkte bir kalp gözüküyor. Sağ alt köşedeki beğeni simgesiyle yapılan tıklamada ise şu anki güncellemeyle herhangi bir tepki ekrana yansımış değil.

Hazırlanan yeni özelliğe göre kırmızı renkteki beğeni simgesi, aşağıdan yukarıya doğru ekranda hareket ediyor.

Analist Alessandro Paluzzi'ye göre güncelleme henüz test aşamasında olduğu için henüz yayınlanmadı. Şimdilik sadece beta olarak bazı kullanıcılara sunulmakta. Yeni özelliği kısa süre içerisinde tüm kullanıcılarına duyurulması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading