Yandex Metrica

Instagram'dan sosyal medya bağımlılarını çıldırtacak özellik: Ara ver!

Instagram'dan sosyal medya bağımlılarını çıldırtacak özellik: Ara ver!

Instagram, birbiri ardına yeni özellikleri test ediyor. Test edilen son özellik ise sosyal medya bağımlılarını çileden çıkaracak türden. Instagram, belirlenen süreleri aşan kullanıcılarına uyarı niteliğinde bildirim gönderecek.

Teknoloji

23.01.2024, 18:17

Adam Mosseri'nin açıklamasına göre Instagram'da test edilen "Ara verme" özelliği, belirlenen bir süre içinde Instagram'a ara vermeniz gerektiğini hatırlatan bildirimler gönderecek. Aslında özelliğin isminden mobil cihazlardaki dijital denge uygulamalarında olduğu gibi Instagram'a belli bir süre erişmenizi engelleyeceğini düşünebilirsiniz. Ancak söz konusu özellik yalnızca bir bildirim gönderiyor. 

ınstagram

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

KULLANICILARA UYARILARDA BULUNACAK

Ara verme özelliğinde 10 dakika ila 30 dakika arasında hatırlatıcılar kullanabiliyorsunuz. Söz konusu hatırlatıcı; kullanıcılara Instagram'ı kapatması yönünde uyarırken, bu süreçte  "derin nefesler almasını", "düşüncelerini yazmasını","en sevdiği şarkıyı dinlemesini" ve "yapılacaklar listesinden bir şeyi tamamlamasını" öneriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading