Yandex Metrica

Instagram'dan milyonların beklediği hamle! Tüm kullanıcılar yararlanabilecek

Instagram'dan milyonların beklediği hamle! Tüm kullanıcılar yararlanabilecek

Instagram üzerinde çalıştığı yeni özelliğini duyurdu. Adam Mosseri tarafından duyurulan özellik kullanıcılar tarafından çokça beklenen bir özellik olarak öne çıkıyordu.

Teknoloji

23.01.2024, 18:26

Dünyanın en popüler sosyal uygulamalarından biri olan Instagram yeni özelliğini duyurdu. Yeni özellik pek çok kullanıcıyı rahatlatacak gibi görünüyor. Çünkü bu yeni özellik Instagram'ın ana sayfa algoritmasına çok önemli değişiklikler getiriyor.

Instagram 2016 yılında aldığı bir karar ile ana sayfadaki gönderiler için özel bir ilgi algoritması kullanmaya başladı. Bu algoritma kullanıcının alışkanlıklarına göre çalışırken, ilgi potansiyeli yüksek olan gönderiler ana sayfada üstte çıkıyordu. Ancak bu algoritma, yeni gönderilerin bazen gözükmemesine sebep oluyordu.

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM ALGORİTMASI DEĞİŞİYOR

Yeni algoritma tam olarak bunu değiştiriyor. Adam Mosseri tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar yakında akış sayfaları için yeni bir seçenek ile karşılacaklar. Sonuç olarak en yeni gönderiler, en üstte görülecek. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

2022'DE KULLANIMA SUNULUYOR

Hazırlanan yeni özellik, 2022'nin ilk çeyreğinde kullanıma sunulacak. Ayrıca iOS veya Android ile alakalı herhangi bir ayrım da yapılmayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading