Yandex Metrica

Instagram'dan dev hamle! İşte sosyal medya üzerinden binlerce dolar para kazanmanın yolu

Instagram'dan dev hamle! İşte sosyal medya üzerinden binlerce dolar para kazanmanın yolu

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, içerik üreticileri için yüksek miktarlarda para akışı sağlıyor. Peki, Instagram üzerinden nasıl para kazanılıyor? İşte detaylar...

Teknoloji

23.01.2024, 18:40

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, içerik üreticileri için yüksek miktarlarda para akışı sağlıyor. Peki, Instagram üzerinden nasıl para kazanılıyor? İşte detaylar...

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

MARKALI İÇERİKLER

Instagram, markalı içerikler oluşturarak para kazanmanız mümkün. Instagram'ın açıklamasına göre detaylar şu şekilde:

Bir ortaklık nedeniyle normalden farklı davranırsanız takipçileriniz bunu hemen anlayacaktır. Bu nedenle tarzınıza sadık kalın ve sadece gerçekten size hitap eden markalarla ortaklık kurun.

Bir marka içeriğinize sponsor olduğunda, kendi ürününü ön planda görmek ister. Takipçileriniz de şeffaflığınızdan memnuniyet duyar.

Video içeriklerini daima dikey formatta çekin. Ayrıca içerikler çoğu zaman sessiz olarak izlendiğinden, mümkünse videonun tamamına yazı ekleyin ya da gelişmiş ayarlardan altyazıları etkinleştirin.

laçlar ve silahlar gibi belirli ürünlerin markalı içerikler olarak tanıtımı yapılamaz. Alkol gibi bazı ürünlerin tanıtımı ise belirli kısıtlamalara tabidir.

Video veya ses içeriklerinin başında, ortasında ya da sonunda reklamlara yer vermeyin. Videolarda veya görsellerde reklam bantlarına yer vermeyin.

İçeriğiniz için herhangi bir şekilde ödeme alıyorsanız Ücretli Ortaklık etiketini eklemeniz gerekir. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

CANLI YAYIN ROZETLERİ

Rozetlerle canlı yayına geçtiğinizde, izleyiciler sizi desteklemek ve kendilerini göstermek için rozetler satın alabilir, siz de zaten oluşturmakta olduğunuz içeriklerden para kazanabilirsiniz.

Canlı videolar oluşturma konusunda ustalaştıysanız rozetler konusunda da ustalaşabilirsiniz.

Canlı yayına geçmeden önce, destekçilerinize Hikayelerde neler görmek istediklerini sorun. Canlı yayınınız sırasında kimlerin rozet satın aldığını görebilir ve destekçilerinizle bu doğrultuda etkileşim kurabilirsiniz.

İzleyicileriniz yayınınıza farklı zamanlarda katılacağından, Canlı videonuzun başında, ortasında ve sonunda rozetlerin etkin olduğunu hatırlatın.

Hem Canlı yayınınız sırasında adlarını söyleyerek hem de yayından sonra Hikayelerdeki Teşekkür çıkartmasını kullanarak destekçilerinize teşekkür edin.

Rozet satın alan izleyicilerinizin kullanıcı adlarının yanında kalp simgeleri görürsünüz. Satın alınan toplam rozet sayısını, toplam kazancınızı ve varsa belirlediğiniz hedeflerde kaydedilen ilerlemeyi de görebilirsiniz. Kazançlar hakkında daha ayrıntılı bilgiler görmek için Canlı yayınınız sırasında Gör'e dokunun. Toplam rozet sayısını görmek için Canlı yayınınız bittikten sonra istediğiniz zaman Profesyonel Panonuzdaki "Rozetler" ekranına gidin.

İzleyiciler Canlı yayınınız sırasında 0,99 USD, 1,99 USD ve 4,99 USD katları olacak şekilde birden fazla rozet satın alabilir. Rozet satın alanları takdir etmeyi unutmayın!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading