Yandex Metrica

Instagram'dan çok konuşulacak uygulama! Geri alınabilecek

Instagram'dan çok konuşulacak uygulama! Geri alınabilecek

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram'da kullanıcıların en büyük derdinden biri olan hesap çalınma olaylarına karşı Instagram yönetimi hareket geçti. Yeni güncelleme ile hesap çaldırma olaylarının önüne geçilecek.

Teknoloji

23.01.2024, 20:11

Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram kullanıcıların en büyük problemine yeni bir çözüm getirildi. Instagram hesap çaldırma olaylarının önüne yeni bir güncelleme ile önüne geçti. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

HESAP ÇALDIRMALARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK 

Kullanıcılar artık hacklenme ve kötü niyetli yazılımlara karşı hesabını koruyabilecek.

Şirket, hacked sayfasını devreye sokarak kullanıcıların çalınan hesapları kurtarabilmesini amaçlıyor.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA GELDİ 

Instagram, sizden işlem yapabilmeniz adına ikinci adımda ise hesabınızın kullanıcı adını, kayıtlı telefon numarasını veya e-posta adresini talep edecek.Bu şartları doğru bir şekilde tamamlamanız durumunda tekrar hesabınıza erişim sağlayabileceksiniz.

Instagram'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Instagram hesabınıza erişimi kaybetmenin stresli olabileceğini biliyoruz. Bu nedenle, kullanıcıların hesaplarına erişimlerini kaybetmeleri durumunda geri almak için birden fazla seçeneğe sahip olmasını sağlamak istiyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading