Yandex Metrica
SON DAKİKA
Instagram'da paylaşım yapanlar dikkat! Banka hesabınıza para yağacak! İşte yeni özellik

Instagram'da paylaşım yapanlar dikkat! Banka hesabınıza para yağacak! İşte yeni özellik

Türkiye'nin ve dünyanın en çok kullandığı sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, içerik üreticilerinin para kazanabileceği TikTok benzeri bir özellik üzerinde çalışıyor.

Teknoloji

01.02.2024, 09:56

Popüler sosyal medya platformu Instagram, içerik üreticilerinin para kazanmasına yardımcı olacak 'Gifts' adlı bir özellik üzerinde çalışıyor. Söz konusu özellik sadece Reels videoları için geçerli olacak.

Business Insider’a konuşan Instagram sözcüsü ilk olarak geçtiğimiz Temmuz’da ortaya çıkan özelliğin belirli bir kitle üzerinde test edildiğini açıkladı.

ChatGPT'ye rakip geliyor! Elon Musk ''Grok''isimli yapay zekayı hayata geçiriyor! Haberi Görüntüle

GİFTS NASIL KULLANILACAK?

Kullanıcılar özellik sayesinde birbirlerine hediye adı altında para gönderebilecek. Toplanan para ise belirlenmiş ödeme yöntemi üzerinden banka hesaplarına aktarılacak. Henüz akıbetinin belli olmadığı özellik için detaylar belirsizliğini koruyor.

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM TWITTER ÖZELLİĞİNİ DE KOPYALAYACAK

Ayrıca, Instagram’ın hedefinde Twitter ve Facebook’ta oldukça popüler olan “yeniden paylaşma” özelliğini platforma aktarmak da var.

Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılara başka bir “ara uygulama” kullanmalarına gerek kalmadan beğendikleri bir gönderiyi profillerinde paylaşma imkanı sunulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading