Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hogwarts Legacy Steam fiyatı ne kadar, Hogwarts Legacy ne zaman çıkacak?

Hogwarts Legacy Steam fiyatı ne kadar, Hogwarts Legacy ne zaman çıkacak?

Harry Potter evreninde geçecek olan ve ön siparişleri başlayan Hogwarts Legacy, çıkışına çok az bir zaman kala Steam'de satış listelerinde zirvede yer aldı. Peki Hogwarts Legacy Steam fiyatı ne kadar, Hogwarts Legacy ne zaman çıkacak? bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını sizler için derledik.

Teknoloji

15.03.2024, 01:14

Özellikle Harry Potter severlerin dört gözle beklediği oyunun çıkış yapmasına 1 aylık bir süre kaldı. Harry Potter evreninde geçecek olan Hogwarts Legacy, 2023 yılında çıkacak oyunlar arasında en çok beklenen oyunlarından biri. Bu sebepten ötürü Avalanche Software tarafından geliştirilen yapıma olan ilgi, çıkış tarihi yaklaştıkça daha da artıyor. Peki Hogwarts Legacy Steam fiyatı ne kadar, Hogwarts Legacy ne zaman çıkacak? gelin bu soruların cevaplarına birlikte bakalım.

Whatsapp kullanıcılarına müjde! Mesajlaşma uygulamasına gelen yeni özellik yok artık... Haberi Görüntüle

HOGWARTS LEGACY NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyun 10 Şubat 2023 tarihinde çıkacak. Çıkışına bir aylık bir süre kalan oyunun ön siparişleri tüm platformlarda yakın bir zamanda başlamıştı. Bugün gelen bilgiler doğrultusunda, PC için satışların oldukça yüksek olduğunu gösterdi. Bu bağlamda Hogwarts Legacy, Steam satış listelerinde birinci sırada yerini aldı.
Daha önce birçok kez ertelenen Hogwarts Legacy’nin, ana Harry Potter hikâyesinin yıllar öncesinde, 1800’lü yılların Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük Okulu’nda geçen açık dünyalı bir yapım olacağı belirtiliyor. Oyuncular, kendi karakterleri oluşturarak Harry Potter evreninde istedikleri gibi maceralara katılıp gezebilecek.

ABD'den TikTok yasağına ilk hamle! Çin merkezli platform ulusal güvenlik... Haberi Görüntüle

HOGWARTS LEGACY STEAM FİYATI NE KADAR?

Hogwarts Legacy’nin şimdilik Steam’deki ön sipariş fiyatı 699 TL. Deluxe Edition ise 799 TL’den satışa sunuluyor. Yakın zamanda steam oyunlara zam yapmıştı. Umarız Hogwarts Legacy oyununa da zam yapılmaz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading