Yandex Metrica

Sitede Ara

Hogwarts Legacy indir! Hogwarts Legacy kaç para? Hogwarts Legacy ne zaman çıktı? Hogwarts Legacy konusu ne?

Hogwarts Legacy indir! Hogwarts Legacy kaç para? Hogwarts Legacy ne zaman çıktı? Hogwarts Legacy konusu ne?

Harry Potter evreninde geçecek olan ve çıktığı andan beri binlerce kişinin severek oynadığı geliştiricisinin Avalanche Software olan Hogwarts Legacy çok ilgi gördü. Oyun hakkında internette birçok araştırma oyunseverler tarafından yapılıyor. Peki, Hogwarts Legacy indir! Hogwarts Legacy kaç para? Hogwarts Legacy ne zaman çıktı? Hogwarts Legacy konusu ne?

Teknoloji

24.04.2024, 08:56

Harry Potter evrenini sevenlerin ilgisini çeken ve yıllardır dört gözle beklenen Hogwarts Legacy nihayet 10 Şubat 2023 tarihinde çıkış yaptı. Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Twitch gibi canlı oyun oynama platformlarında milyonlarca oyuncunun ilgisini çeken oyun internette çokça araştırılıyor. Peki, Hogwarts Legacy kaç para? Hogwarts Legacy ne zaman çıktı? Hogwarts Legacy konusu ne?

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

HOGWARTS LEGACY İNDİR!

HOGWARTS LEGACY FULL İNDİR! Avalanche Software tarafından geliştirilen Hogwarts Legacy, birçok oyuncunun beğenisini topladı. Oyunu indirmek için Google'de ve birçok farklı arama motorlarında 'Hogwarts Legacy indir' diye aratıyorlar. Oyunu indirmek için >buraya tıklayarak öncelikle satın almanız gerekiyor. Satın aldıktan sonra oyunu oynayabilirsiniz.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

HOGWARTS LEGACY KAÇ PARA?

Hogwarts Legacy’nin şimdilik >Steam’deki ön sipariş fiyatı 699 TL. Deluxe Edition ise 799 TL’den satışa sunuluyor. Yakın zamanda steam oyunlara zam yapmıştı. Bu fiyatlara ek zam yapılması oyunseveleri üzebilir.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

HOGWARTS LEGACY NE ZAMAN ÇIKTI?

Oyunun yayıncısı WB Games, birçok güzel oyuna imza attı. Durum böyle olunca özellikle Harry Potter evrenini sevenlerin ilgisini çeken Hogwarts Legacy, nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Peki, gelelim merak edilen soruya. Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023 tarihinde piyasaya sürüldü.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

HOGWARTS LEGACY KONUSU NE?

Hogwarts Legacy, Harry Potter filmini izleyenlerin aşina olacağı türden bir oyun. Özellikle Harry Potter kitaplarında kafamızda canlandırdığımız dünyada geçen, açık dünyaya sahip bir RPG oyunudur. Tanıdık ve yeni konumlarda bir yolculuğa çıkın, büyülü canavarlar keşfedin, karakterinizi özelleştirin, iksir üretin, büyü yapmada ustalaşın, yeteneklerinizi yükseltin ve hep olmayı istediğiniz büyücü olun. Kısacası 1800'lerdeki Hogwarts'ı doya doya yaşıyorsunuz. Adeta kendi senaryonuzu kendiniz üretiyorsunuz. Oyunu satın almak için >buraya tıklayınız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading