Yandex Metrica

Herkes şikayet ediyordu! WhatsApp yeni güncellemeyle o özelliği kaldıracak

Herkes şikayet ediyordu! WhatsApp yeni güncellemeyle o özelliği kaldıracak

WhatsApp'ın yeni güncellemesiyle birlikte herhangi bir ses dosyasını dinlerken uygulama içerisinde kalmanıza gerek kalmayacak. Telefonda başka bir sekmeye geçseniz bile ses kaydı arka planda oynatılmaya devam edecek.

Teknoloji

23.01.2024, 18:54

WhatsApp'a eklenecek yeni güncellemeyle birlikte ses dosyası dinlerken sohbet ekranında kalmanıza gerek kalmayacak. Arka planda sesi dinlerken WhatsApp üzerinden başka bir sohbette mesajlaşabilecek ya da başka bir uygulamaya geçiş yapabileceksiniz. İşte Sabah'ın haberine göre yeni özelliğin detayları...

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

ARKA PLANDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

Özellikle uzun sesli mesajlarda çok şikayet edilen sesli mesaj özelliği aldığı güncellemeyle arka planda çalışmaya devam edecek. WhatsApp'ın İOS uygulaması için yayınladığı güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcıları uygulamadan çıksalar da sesli mesajlarını arka planda dinleyebilecek.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

UYGULAMANIN GÜNCEL OLMASI GEREKİYOR

Yeni sesli mesaj özelliğine erişim için uygulamanın 22.4.75 sürümünün telefonunuzda güncel olması gerekiyor. Ocak ayından bu yana test edilen özellik, şu anda WhatsApp İOS ve Desktop için aktif edilmiş durumda. Android kullanıcıları için henüz bir açıklama gelmedi.

Sesli mesajlara gelen bir diğer özellik ise mesajı kaydederken duraklatma ve devam edebilme. Böylece sesli mesajınızda hata yapmanız ya da bölünmeniz durumunda başa dönmeniz gerekmeyecek.

Sesli mesaj güncellemesi öncesinde geçtiğimiz ay gelen bir diğer özellik ise odak modu oldu. Yine iPhone kullanıcıları için aktif edilen özellikte odak modu boyunca sadece izin verdiğiniz kişilerin size mesaj gönderebilmesini sağlıyorsunuz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading