Yandex Metrica
SON DAKİKA
GTA Trilogy hakkında tepklilerin sonu gelmedi! Rockstar Games özür  diledi

GTA Trilogy hakkında tepklilerin sonu gelmedi! Rockstar Games özür  diledi

GTA serisinin üç farklı oyununun yenilenmiş sürümlerini içeren Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın sorunlu çıkışının ardından Rockstar Games özür diledi.

Teknoloji

23.01.2024, 18:20

Yayıncılığını Rockstar Games'in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto'nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, geçtiğimiz haftalarda çıkışını yaptı. Çıkışının ardından eleştiri yağmuruna tutuldu çünkü oyun teknik anlamda çok fazla hataya sahipti.

WhatsApp'a yeni özellik geldi! WhatsApp sohbet kilitleme ve gizli kod... Haberi Görüntüle

OYUNU OYNANMAZ HALE GETİREN HATALAR MEVCUT

GTA Trilogy'deki oyunu oynanamaz hale getiren hatalar dışında "garip" yeni tasarımlar da bir hayli eleştirilmişti. Oyunun çıkışının ardından ilk birkaç gün Rockstar Games Launcher'a erişim sorunu yaşanmıştı. Rockstar da tüm bu kötü olayların ardından geçtiğimiz saatlerde bir özür mesajı yayınladı.

Rockstar mesajında, tüm olanlardan dolayı üzgün olduklarını söylerken özür de diledi. İlerleyen süreçte gelecek güncellemelerle oyunu daha stabil hale getirmek için de çalışmalarının devam ettiğini eklediler. Ayrıca GTA Trilogy'nin satışa çıkmasının ardından oyunların orijinal hali mağazalardan kaldırılmıştı. Rockstar, bu oyunların mağazaya geri döneceği haberini verirken 30 Haziran 2022'ye kadar GTA Trilogy satın alanların hesabına ücretsiz olarak klasik oyunların ekleneceği müjdesini de verdi. Bu ücretsiz klasik oyunların sadece oyunu Rockstar Store'dan alanlar için geçerli olacağını da belirtelim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading