Yandex Metrica
SON DAKİKA
Google'dan Rusya'ya iletişim darbesi! Tüm ülkede Gmail'e giriş durduruldu

Google'dan Rusya'ya iletişim darbesi! Tüm ülkede Gmail'e giriş durduruldu

Google, Rusya'nın yeni nesil iletişim damarlarına ateş ediyor. Bu kapsamda Gmail, Rusya'daki tüm hesapları dondurdu. Rus üst parlamentosu Duma milletvekilleri artık maillerine giremiyor. İşte detaylar...

Teknoloji

27.02.2024, 00:46

Rusya ile Ukrayna savaşında ABD hegemonyasındaki teknoloji ve dijital iletişim kanallarını öncü kuvvet olarak kullanılıyor.

ABD'den TikTok yasağına ilk hamle! Çin merkezli platform ulusal güvenlik... Haberi Görüntüle

RUSLAR ARTIK GMAIL'E GİREMİYOR

Amerika Birleşik Devletleri merkezli arama motoru Google'dan Rusya'ya karşı bir yaptırım daha geldi. Gelen son bilgilere göre Gmail, Rusya'daki tüm hesapları dondurdu. Rus üst parlamentosu Duma milletvekilleri maillerine artık giremiyor.

WhatsApp'a yeni özellik geldi! WhatsApp sohbet kilitleme ve gizli kod... Haberi Görüntüle

PUTİN'İN DANIŞMANI DUYURDU

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Danışmanı Sergey Markov, Rusya Devlet Dumasının çalışma postasının engellendiğini söyledi.

Markov facebook hesabından, "Gmail, duma.gov'dan mail göndermemizi engelledi. Verileri kurtaramadık. Dikkatli olun, kişisel bilgileri diğer kaynaklara kaydedin. Yeni e-postama ihtiyacı olan meslektaşlarım şahsen yazsın, paylaşacağım" dedi. Markov'a yorum yapan diğer Rus kullanıcılar, "Lanet olsun. Duma'nın e postası Gmail'de miydi? Delirdiniz mi?" ifadelerini kullandı.

ChatGPT'ye rakip geliyor! Elon Musk ''Grok''isimli yapay zekayı hayata geçiriyor! Haberi Görüntüle

YERLİ SOSYAL AĞLARIN ÖNEMİ

Yaşanan bu yaptırım milli mail adreslerinin mecburiyetini bir kez daha kanıtladı. Küresel iletişim kanallarında ABD'ye bağımlı olmanın ne kadar büyük sorunlar çıkardığı Rusya-Ukrayna savaiında kendisini gösterdi.

Ay yolcusu kalmasın! Amerika Ay'a ilk insan ve mal taşıyacağı... Haberi Görüntüle

KÜRESEL DİJİTAL MEDYA, SAVAŞA 2. HAFTA MÜDAHİL OLDU

Daha önce de Rusya'nın askeri üslerini ifşa eden Google, savaşın 2. haftası Rusya'daki tüm reklam satışlarını durdurmuştu. Rusya da misilleme olarak, ABD merkezli dijital sosyal ağlar Twitter, Facebook ve YouTube'a erişim yasağı getirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading