Yandex Metrica

Google'dan ikinci el ilan atağı! Yeni güncelleme ile Sahibinden'e rakip olacak

Google'dan ikinci el ilan atağı! Yeni güncelleme ile Sahibinden'e rakip olacak

Google'dan Sahibinden'e rakip olacak yeni bir özellik geldi. Dünyanın en çok kullanılan arama motoru olan Google, yakın konumdaki ikinci el otomobil ilanlarını listeleyen bir sayfa oluşturdu.

Teknoloji

14.03.2024, 09:55

Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından olan Google, yeni özelliği ile Sahibinden'e rakip olmaya hazırlanıyor. Google, artık konumunuza yakın olan 2. el satılık otomobil ilanlarını gösteriyor.

Google'ın yeni açtığı sayfada araçlar gözükürken sadece bu sayfada da gözükmeyeceği belirtiliyor. Özellikle mobil cihazlarda bir otomobil arattığınızda arama sonuçlarının en tepesinde gösterilecek.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

BÜTÜN ÖZELLİKLERİ GÖZÜKECEK 

Otomobil ilanları sayfasında istediğiniz bir aracı aratabilecek, yıl, marka, fiyat, teknik özellikler, kat ettiği mesafe ve renk gibi seçenekleri de filtreleyebileceksiniz.

Ayrıca söz konusu model için otomobil eleştirmenlerinin yaptıkları değerlendirmeler de sayfanın altında yer alacak. Aracı satın almak isteyenler, listelenen iletişim bilgisi üzerinden satıcıya ulaşacak.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK? 

Google’ın araç ilanları özelliğinin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Hizmet, Google tarafından da henüz resmen duyurulmadı. Ayrıca sayfada Türkçe dil desteğinin yer alması, hizmetin kesinlikle Türkiye’den araç ilanlarına da yer vereceği anlamına gelmiyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading