Yandex Metrica

Google'dan Apple'ı sarsacak hamle! Milyonlarca satış hedefleniyor

Google'dan Apple'ı sarsacak hamle! Milyonlarca satış hedefleniyor

Teknoloji devi Google, Grogu kod adını verdiği kendi AirTag modelini üretecek! İşte Grogu için ilk detaylar...

Teknoloji

23.01.2024, 20:19

Apple tarafından geliştirilen AirTag, teknolojik aksesuarlar alanında bir devrim yarattı. İzleme aracı, birçok çalıntı eşyanın kısa süre içinde bulunmasını ilk çıktığından beri sağlıyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Google da bu alanda kendi AirTag ürününü üretecek. Peki, bu ürünle ilgili ilk detaylar neler? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

Google AirTag modeline Grogu kod adı verildi

Sosyal medya üzerinde paylaşım yapan @Za_Raczke kullanıcı adına sahip bir teknoloji analisti, Google’ın AirTag benzeri bir ürün geliştirdiğini açıkladı. Analist bu paylaşımda ayrıca ürünün kod adının Grogu olduğunu da belirtti. Teknoloji devi, şirket üzerinde çalıştığı ürünlere farklı kod adları vermeyi tercih ediyor. Grogu, birçok kişinin de bildiği gibi The Mandalorian’nda popüler olan bir karakter. Aynı zamanda Bebek Yoda olarak da geçiyor.

Grogu kod adına sahip Google ‘ın AirTag ürünüyle ilgili detay bilgi bulunmuyor. Fakat farklı birçok renk seçeneğiyle gelmesi ürünle ilgili gelen ilk bilgiler arasında yer alıyor. Öte yandan ürüne yerleştirilmiş bir hoparlörün de olması muhtemel görünüyor.

2021 yılında ilk kez tanıtılan AirTag, dünyada genel olarak çok talep görse de Türkiye’de diğer Apple ürünleri kadar tercih edilmedi. AirTag sahipleri, ürünlerini genel olarak seyahat döneminde bavullara, okul gezisi için çocuklara ve kaybolması ya da kaçması halinde halinde evcil hayvanları üzerinde kullanıyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google Grogu kod adını verdiği AirTag ürünü için başarılı olabilecek mi ve AirTag konseptindeki izleme ürünlerinden olan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading