Yandex Metrica

Google, Apple'a rakip mi oluyor? Google, kendi AirTag'ını üretmek için harekete geçti

Google, Apple'a rakip mi oluyor? Google, kendi AirTag'ını üretmek için harekete geçti

Teknoloji şirketlerinin en önemli isimlerinden Google, Apple gibi kendi AirTag'ını üretmek için harekete geçti. Google yeni cihazına Grogu ismini verecek.

Teknoloji

23.01.2024, 20:19

Teknoloji devi Google, Grogu kod adını verdiği kendi AirTag modelinin üretimi için düğmeye bastı. İşte Grogu hakkında ilk bilgiler...

Apple tarafından geliştirilen AirTag, teknolojik aksesuarlar alanında bir devrim yarattı.İzleme aracı, birçok çalıntı eşyanın kısa süre içinde bulunmasını ilk çıktığından beri sağlıyor.

Sosyal medya üzerinde paylaşım yapan @Za_Raczke kullanıcı adına sahip bir teknoloji analisti, Google’ın AirTag benzeri bir ürün geliştirdiğini duyurdu. Analist bu paylaşımda ayrıca ürünün kod adının Grogu olduğunu ifade etti. 

Teknoloji devi, şirket üzerinde çalıştığı ürünlere farklı kod adları vermeyi tercih ediyor.

Grogu, birçok kişinin de bildiği gibi The Mandalorian’nda popüler olan bir karakter. Aynı zamanda Bebek Yoda olarak da geçiyor. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

BİRÇOK RENK SEÇENEĞİ BULUNACAK 

Grogu kod adına sahip Google ‘ın AirTag ürünüyle ilgili detay bilgi bulunmuyor. Fakat farklı birçok renk seçeneğiyle gelmesi ürünle ilgili gelen ilk bilgiler arasında bulunuyor.. Öte yandan ürüne yerleştirilmiş bir hoparlörün de olamsı bekleniyor. AirTag sahipleri, ürünlerini genel olarak seyahat döneminde bavullara, okul gezisi için çocuklara ve kaybolması ya da kaçması halinde halinde evcil hayvanları üzerinde kullanmayı tercih ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading