Yandex Metrica

God of War: Ragnarok'un Playstation Store fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

God of War: Ragnarok'un Playstation Store fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

God of War serisinin heyecanla beklenen son oyunu fiyatı ve çıkış tarihi netleşti. 2018 God of War’ın devam oyunu olan God of War: Ragnarok hakkında pek çok söylenti sonrasında Sony , beklenen tarihi açıkladı. Gad of War: Ragnarok'un Playstation Store fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Teknoloji

05.04.2024, 04:04

Sony, sevilen Gad of War: Ragnarok oyununun eylül 2020 tarihinde resmi olarak geliştirilme aşamasında olduğunu ilan etmişti. O zamanlar oyunun çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmemişti. Geliştirilen Gad of War: Ragnarok oyunu hakkında beklenen açıklama geldi. Gad of War: Ragnarok'un Playstation Store fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

GAD OF WAR: RAGNAROK ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI

Geliştirici Sony Santa Monica studios, God of War: Ragnarok’un resmi olarak 9 Kasım 2022‘de PS5 ve PS4 platformlarına özel olarak piyasaya sürüleceğini ilan etti. Oyun, tek kişilik açık dünyaya sahip bir aksiyon-macera RPG oyunu olarak karşımıza çıkacak.

İlk başta oyunun 2021 senesinde çıkması planlanıyordu. Fakat pandemi sebebiyle gelen kısıtlamalarla oyunun çıkış tarihi 2022’ye ertelendi. Oyun PS5 ve PS4’e özel olsa da 2018 God of War gibi yeni oyununda sonradan PC’ye geleceği düşünülüyor. Sony çıkan haberlerde, Playstation konsollarına özel oyunlarının en az yarısının 2025 yılına kadar mobil ve PC platformlarında da yayınlamayı planladıklarını söylemişti.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

GAD OF WAR: RAGNAROK KARAKTERLERİ NELER?

Bir önceki oyunda olduğu gibi God of War: Ragnarok’ta da ana karakterler için Christopher Judge (Kratos) ve Sunny Suljic (Atreus) oyuncu kadrosunda yer alacak.

Oyuncu kadrosunda çok sayıda bilinen yüz bulunuyor. Yeni oyunda tam oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

Kratos – Christopher Judge
Atreus – Sunny Suljic
Freya – Danielle Bisutti
Thor – Ryan Hurst
Odin – Richard Schiff
Angrboda – Laya Hayes
Tyr – Ben Prendergast
Mimir – Alastair Duncan
Sindri – Adam Harrington
Brok – Robert Craighead
Durlin – Usman Ally

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading