Yandex Metrica
SON DAKİKA
Facebook Metaverse'ü duyurdu bu altcoinler zirve yaptı! İşte fiyatı en çok yükselen altcoinler

Facebook Metaverse'ü duyurdu bu altcoinler zirve yaptı! İşte fiyatı en çok yükselen altcoinler

Facebook'un yeni şirket ismi Meta'yı duyurmasının ardından Bitcoin 60.000 doların üzerindeki kalıcılığını korumaya çalışırken, bugün Ethereum’dan bir rekor haberi geldi. 4405 dolara kadar yükselerek tüm zamanların zirvesini kıran ETH’de kar satışları geldi. Öte yandan birçok altcoin yükseliş yakaladı.

Teknoloji

23.01.2024, 22:00

Ethereum’daki yükseliş ve teknoloji şirketlerinin Metaverse yatırımlarının devamı gelmesi halinde bu durum diğer altcoinlere cesaret verecek. Özelikle major altcoinlerin bir gözü Ethereum’da olacaktır.

Major altcoinlerdeki yatay seyir devam ederken, oyun ve sanal dünya metalı altcoinlerin bugün popüler olduğunu söyleyebiliriz.

metaverse

Dün akşam saatlerinde Facebook’un Metaverse’e olan inancını pekiştirmek için şirket adını değiştirmesi, yatırımcıların ilgisi bir anda bu yöne çevirdi. Zira bu radikal bir karardı. Yatırımcılar Facebook’un aldığı bu radikal kararın arkasının boş olmayacağını düşünerek beklentiyi satın almaya başladı.

Son 24 saatte en çok yükselen altcoinlere bakıldığında sanal dünya ve oyun temalı projelerin ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

Buna göre ilk 100 coin arasında yer alan ve son 24 saatte öne çıkan projeler şu şekilde:

MANA +%66

SAND +%32

BAT +% 24

HNT +%15

ENJ +%14

AXS +%11

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading