Yandex Metrica

Elon Musk, Twitter'ın yeni güncellemesini duyurdu! İnstagram'a benzeyecek

Elon Musk, Twitter'ın yeni güncellemesini duyurdu! İnstagram'a benzeyecek

Bugün yapılan paylaşımla birlikte yeni Twitter güncellemesi duyuruldu. Elon Musk, güncellemenin App Store'da yayınlandığını söyledi.

Teknoloji

20.02.2024, 20:02

Twitter’ı satın almasının ardından pek çok konuda yenilik yapan Elon Musk, platformda yapılan yeni güncellemeyi duyurdu. Musk, App Store’da yayınlanacak güncelleme hakkında bilgi verdi. 

Arayüz değişikliği için yeni bir Twitter güncellemesi yapan Elon Musk, bugün itibariyle App Store’da yayınlanacak güncellemeyi açıkladı.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

KAYDETME BUTONU YER ALACAK

Instagram’daki kaydetme butonuna benzer olarak Twitter, artık daha sonra okuyabilmek için tweetleri kaydetmenizi sağalayabilecek.. Açıklamaya göre kaydettiğimiz içerikler, beğenilerin aksine gizli olacak. Ayrıca geçtiğimiz günlerde arayüz değişikliği ile birlikte gelen ”Sana özel – Takip edilenler” kısmına yeni bir sekme daha ekleniyor.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

YENİ ÖZELLİKLERDEN KULLANICILAR MEMNUN

Öyle ki artık seçtiğimiz hesapların tweetler’ini ana sayfa arayüzümüzde kaydırarak görebileceğiz. Ünlü milyarder açıklamasında, kullanıcıların Twitter deneyimlerini geliştirmek adına bu tarz güncellemeleri yaptıklarını belirtti. Paylaşım, Twitter takipçilerinden çoğunlukla olumlu dönüş aldı. Güncellemenin Android tarafına ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

Elon Musk, tweetlerinde şu ifadeleri kullandı:

"Twitter uygulama güncellemesi şimdi App Store’da ulaşılabilir durumda! Az önce yayınladığımız büyük Twitter güncellemesi, artık tweet ayrıntıları sayfasından tweet’lere yer işareti koyabilmenizdir. Ayrıca gelecek güncelleme ile birlikte tweet’iniz yer imlerine eklenmişse, ‘sessiz beğeni’ olarak değerlendirilecek ve beğeni sayınızı artıracaktır.

Twitter deneyiminizi geliştirmek için sabitlenmiş listeleri kullanın!

•1. Profil sayfanızda Listeler’e dokunun.

•2. Takip edilecek hesapların listesini oluşturun.

•3. Sabitleme simgesine dokunun.

Bu, arayüzdeki Sizin İçin, Takip Edilenler ve Listeler arasında sola/sağa kaydırmanıza olanak tanır.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading