Yandex Metrica

Elon Musk 'kanıtlarım var' deyip duyurdu: Bilgisayar oyunu içindeyiz

Elon Musk 'kanıtlarım var' deyip duyurdu: Bilgisayar oyunu içindeyiz

Tesla CEO'su Elon Musk açıklamalarıyla sürekli gündemde olmayı başarıyor. Dünyanın en zengin adamı yaptığı yeni bir açıklamayla yine gündeme oturmayı başardı. Musk "İçinde yaşadığımız evren aslında bir simülasyon. Bilgisayar oyununun içindeyiz" dedi.

Teknoloji

25.04.2024, 02:55

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, daa önce de dile getirdiği bir konuyu yeniden tartışmaya açtı. Musk, insanlığın aslında bir bilgisayar oyunu içerisinde olduğunu belirtirken, 1970'lerdeki Pong oyununu kanıt gösterdi.

Musk'a göre gerçeklik aslında doğrudan kafatasımızın arkasına takılan bir kablo aracılığıyla deneyimlediğimiz bir simülasyon. 

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

'İÇİNDE YAŞADIĞIMZ EVRE ASLINDA BİR SİMÜLASYON',

Elon Musk daha önce filozof Nick Bostrom'un 2003'te çıkan bir makalesinde ortaya konan simülasyon hipotezine katıldığını söylemişti. Hipoteze göre gelecekteki bilgi işlem gücündeki ilerlemeler, sonraki nesillerin atalarının çok yüksek sayıda ve son derece ayrıntılı simülasyonlarını yürütmesine imkan tanıyacak.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

BEYNE ENSEDEN BAĞLANAN BİR KABLO 

Elon Musk'ın sayısız ticari girişiminden biri, beyin ve bilgisayar arasında doğrudan bağlayan yüksek hızlı bir beyin-makine arayüzüyle bu teknolojinin ilkel halini kullanıyor. 

İlk olarak nörolojik bozuklukları tedavi etmeyi amaçlarken cihazın sonraki aşamalarında kullanıcılara beyne müzik yayını yapmak, kaygı seviyelerini düzenlemek ve teknoloji sayesinde yapay zeka biçimleriyle rekabet etmesine imkan sunmak gibi gelişmiş yetenekler ortaya koyabilir. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Loading