Yandex Metrica

Elon Musk intikam çağrısı yaptı Twitter karıştı! 

Elon Musk intikam çağrısı yaptı Twitter karıştı! 

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, her söylediğiyle gündem olmaya devam ediyor. Dün Twitter'dan, NASA ve SpaceX'in DART misyonuna yorum yapan Elon Musk, 'Dinazorların intikamını alın' dedi. Musk'un bu paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Teknoloji

23.01.2024, 18:21

Milyarder Elon Musk, Twitter'ı en aktif kullanan etkili insanlardan biri. Bu nedenle sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı her paylaşım gündem yaratmaya devam ediyor. 

En son, NASA'nın SpaceX ile birlikte ortak yürüttüğü, uzaydaki astroidlerle mücadele edecek olan DART projesi hakkında yorum yapan Musk, bu projeyi 'Dinazorların intikamını alın' diyerek duyurdu.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

DART PROJESİ NEDİR?

NASA'nın, Dünya'yı potansiyel asteroit veya kuyruklu yıldız tehlikelerine karşı Dünya'yı savunmak için teknolojiyi test eden dünyanın ilk tam ölçekli görevi olan Çift Asteroid Yönlendirme Testi (DART), Çarşamba günü 01:21'de EST'de Space Launch Complex 4 East'ten bir SpaceX Falcon 9 roketi üzerinde başlatıldı.

DART, başka bir değişle Dünya'ya çarpma tehlikesi taşıyan astroid ve kuyruklu yıldızlarla savaşan bir projenin adı.

elon musk twitter

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

'DİNAZORLARIN İNTİKAMINI ALIN' 

Elon Musk'ın, bu projeyi 'Dinazorların intikamını alın' diyerek duyurmasının en büyük sebebi, dinazorların Dünya atmosferine giren dev astroidlerle neslinin tükenmiş olması.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading