Yandex Metrica

Elon Musk 'Başka çare kalmazsa yaparım' diyerek duyurdu: Bakın ne üretecek

Elon Musk 'Başka çare kalmazsa yaparım' diyerek duyurdu: Bakın ne üretecek

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından sosyal medya platformu hedefte. Musk saldırılara karşı olası yeni hedefini açıkladı: 'ElonPhone' yolda.

Teknoloji

23.01.2024, 20:06

Elon Musk'ın Twitter’ı satın almasının ardından sosyal medya platformuyla ilgili tartışmalar sürüyor. Musk yeni bir açıklamayla gündemi sarstı. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

MUSK PASI ALDI, CEVABI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Muhafazakar siyasi tutumuyla bilinen ABD’li yorumcu Liz Wheeler, Twitter’da Elon Musk’a beklenmedik bir soru yöneltti. Elon Musk’ın cevabı teknoloji sektörünü birbirine kattı.

Liz Wheeler, paylaşımında Google ve Apple’ın Twitter’ı uygulama mağazalarından kaldırm ihtimalinden bahsetti;  Musk’ın bunlara alternatif bir işletim sistemi/akıllı telefon çıkartabileceğini iddia etti. 

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

'GEREKİRSE YAPARIM'

Paylaşıma cevap veren Elon Musk, uygulama mağazalarının Twitter’ı yasaması halinde akıllı telefon üretebileceğini duyurdu. 

“İçtenlikle umarım ki durum o hale gelmez.'' diyen Musk, ''Ama evet, eğer başka seçenek kalmazsa alternatif bir telefon yaparım” cevabını verdi.

Açıklama teknoloji dünyasında bomba etkisi yaptı. Yorumcuların bir kısmı Musk’ın akıllı telefon endüstrisinde devrim yapabileceğini savundu; Elon Musk'ın üreteceği telefonu hemen satın alacağını ifade etti.

Elon Musk'ın Twitter’ı satın almasının ardından sosyal medya platformuyla ilgili tartışmalar sürüyor. Musk yeni bir açıklamayla gündemi sarstı. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

TWITTER GÜNDEMİN DEĞİŞMEZ MADDESİ OLDU

Twitter Musk'ın platformu satın almasının ardından dünyanın gündeminden hiç düşmedi. 

'Mavi tik'in para karşılığında satılacağının ilan edilmesi, Twitter'ın 7 binden fazla çalışanının yarısının kovulması ve ABD eski Başkanı Donald Trump gibi kisimlerin hesaplarının yeniden açılması gibi adımlar tartışma konusu olmuştu.

Elon Musk şirket "düzelene" kadar San Francisco'daki genel merkezde uyuyacağını söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading