Yandex Metrica

Ehliyet alacaklar dikkat! Artık e-devlet'ten yapılacak

Ehliyet alacaklar dikkat! Artık e-devlet'ten yapılacak

MEB'den ehliyet alacaklara önemli bir haber geldi. Bakanlık, motorlu taşıt sürücü kurslarından sertifika alanların ehliyet alım işlemlerinde zaman tasarrufu sağlayacak yeni bir uygulama başlattı.

Teknoloji

23.01.2024, 19:12

Milli Eğitim Bakanlığı ehliyet alacaklara ilişkin yeni bir uygulama başlattı.
Motorlu taşıt sürücü kurslarından yılda yaklaşık 3 milyon kişi Sertifika alıyor. Sertifikalar, özel motorlu taşıt sürücü kursları tarafından düzenlenerek il ya da ilçe milli eğitim müdürlüklerince kontrol edildikten sonra imzalanarak kursiyerlere dağıtılıyor; kursiyerler, bu sertifikalar ile birlikte nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerine giderek sertifikalarını ehliyete dönüştürüyorlardı.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

ZAMANDAN TASARRUF SAĞLANACAK

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ve TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV A.Ş. tarafından ortaklaşa yürütülen ‘Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama Hizmeti ve Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Doğrulama Hizmetinin e-Devlet Kapısı Entegrasyonu’ projesiyle işlemler daha kolay olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading