Yandex Metrica

ChatGPT nedir, nasıl çalışır?

ChatGPT nedir, nasıl çalışır?

ChatGPT nedir, nasıl çalışır? Sorusu, OpenAI tarafından üretilen yapay zeka robotu ChatGPT kullanıcıları tarafından merak ediliyor. ChatGPT link için içeriğimizi okumaya devam edin. 

Teknoloji

29.01.2024, 19:20

ChatGPT nedir, nasıl çalışır? Sorusunun cevabı OpenAI tarafından verildi. Bilim ve teknoloji meraklıları bu yapay zeka robotu ile şiir bile yazabiliyor. İşte ChatGPT detayları...

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

CHATGPT NEDİR? 

ChatGPT, yapay zeka tarafından kontrol edilen bir chat yazılımıdır. Web tabanlı olarak hizmet vermektedir. Kendi kendine öğrenebilen bu yapay zeka uygulaması sayesinde, zaman geçtikçe sorularınıza daha anlamlı cevaplar bulabileceksiniz. 

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

CHATGPT NASIL ÇALIŞIR? HER SORUYA CEVAP VERİR Mİ?

ChatGPT nasıl çalışır sorusunun cevabı tamamen yazılım içerisinde merak edilen sorgulara dayanmaktadır. GhatGPT web ortamını tarayarak isteklerinize tam olarak yanıt verebilir. ChatGPT sayesinde baklava tarifi öğrenebilir, içerisinde belirli kelimeler geçen şiirler oluşturabilirsiniz.

ChatGPT henüz beta yani deneme aşamasındadır. Uygulama geliştiricileri yakın zamanda bu yapay zeka chat uygulamasının çok daha gelişmiş cevaplar vereceğine yönelik açıklamalarda bulunmuştur.

Teknoloji hamlelerinin her geçen yıl biraz daha hızlandığı hesaba katıldığında yapay zeka çalışmaları heyecan vermektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading