Yandex Metrica
SON DAKİKA
Canva ile nasıl para kazanılır? Canva ile online para kazanma yöntemi! Siz de deneyin

Canva ile nasıl para kazanılır? Canva ile online para kazanma yöntemi! Siz de deneyin

Canva'nın popülaritesi arttıkça, dijital ürünler satan içerik oluşturucularının sayısı da özellikle son dönemde bir hayli artış göstermiş durumda. Bazıları satmak için şablonlar, resimler veya dosyalar oluşturmayı tam zamanlı bir işe dönüştürdü.

Teknoloji

17.03.2024, 10:53

Canva'nın popülaritesi gün geçtikçe artıyor ve bununla birlikte dijital ürünler (başkalarının kullanması için şablonlar, resimler veya dosyalar) satarak gerçek para kazanan içerik oluşturucularda da bir patlama yaşanıyor. Bazıları bunu yan işlerden tam zamanlı işlere taşıyor. Canva, içerik oluşturuculara daha az saat çalışma, arkadaşlar ve aile ile daha fazla zaman geçirme ve bazıları için daha fazla para kazanma fırsatı veriyor.

Rekabet Kurulu'ndan META'ya ceza yağdı! Threads ve İnstagram uygulaması hakkında... Haberi Görüntüle

AYDA 10 BİN DOLAR GELİR KAZANIYORLAR

Dört Canva işletme sahibi Insider'a, haftada üç ila 84 saat arasında herhangi bir yerde çalışarak içerik oluşturucuların ayda 1.000 ila 10.000 ABD Doları arasında kazanabileceğini söyledi. Bir içerik oluşturucu, yaklaşık üç yıl içinde toplam 1,4 milyon dolarlık satış yaptı.

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

CANVA NASIL ÇALIŞIR?

2012'de kurulan ve Avustralya merkezli Canva, grafik tasarımda işaretle ve sürükle yaklaşımı kullanır, böylece çok az deneyimi olan veya hiç deneyimi olmayan kullanıcılar özel görüntüler oluşturabilir.

Canva'dan bir sözcü, Insider'a dünya çapında 100 milyondan fazla kullanıcının platformu kullandığını ve şirketin 2022'de gelirinin 1 milyar doları aştığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading