Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bu metaverse coinler gelecekte 20 katı değerlenebilir!

Bu metaverse coinler gelecekte 20 katı değerlenebilir!

Bu hafta Türk kripto para yatırımcılarının en fazla arama yaptığı 10 altcoin projesi belli oldu. İşte o liste.

Teknoloji

23.03.2024, 01:03

Türkiye'de zaman zaman çeşitli altcoin projeleri öne çıkmaya devam ediyor. Bu hafta ise en çok aranan coinler listesinde Metaverse, Web 3.0 ve NFT projeleri dikkat çekiyor.

metaverse coin

İşte, Kriptocoin'in haberine göre haftanın en çok aranan altcoin projeleri...

Sanal bir uzay metaverse inşa etmeyi amaçlayan Star Atlas (ATLAS), geçen hafta olduğu gibi bu haftada Türk yatırımcılarının ilgi odağı. ATLAS şu anda 4 Eylül’de ulaştığı 0.2773 dolar ATH’sine yaklaştı ve 0.18 dolardan işlem görüyor.

Listenin bir diğer göz çarpan ismi Kadena, akıllı sözleşme dili olan Pact ile birlikte ölçeklenebilir tek katman 1 PoW Blockchain’e sahiptir. KDA şu anda 16.32 dolardan işlem görüyor.

Avalanche ekosisteminden Pangolin’de bu hafta Türk kripto para yatırımcılarının radarındaydı. Uniswap benzeri bir AAM olan Pangolin (PNG), 4.99 dolar ATH’sinin %68.52 altında işlem görüyor.

Rich Quack (QUACK), BSC tabanlı deflasyonist bir meme token’dir. Bu hafta en çok arananlar arasında ve 0.00002111 dolar ATH’sinin ardından büyük ölçüde geriledi.

Merkezsiz lansmanlarla token dağıtmayı ve likiditeyi attırmayı amaçlayan TRONPAD, fırlatma rampası arayan yatırımcıların ilgisiyle ilk sıralara tırmanıyor.

Yapay Zeka destekli mobil geleneksel bankacılık platformu geliştiren BlockBank, bu hafta staking duyurularıyla spot ışıklarını üzerine çekiyor.

Avalanche ekosisteminden Penguin Finance, gas ücretlerinden yakınanlara bir alternatif olarak piyasa sürülmüştür. Şu anda 1.31 dolardan işlem görüyor.

UFO Gaming, bu hafta en çok aranan metaverse coin’ler listesinde ilk sıradaydı. 25 Kasım ATH’si 0.00005592 doların %19.08 altında işlem görüyor.

Yatırımcılar, geliştiriciler ve işletmeleri ortak platformda buluşturan NFTLaunch (NFTL), 16 Kasım’da Twitter’da trendlere ulaştıktan sonra sahnede kalmaya devam ediyor.
Metaverse projelerinden Starlink’te listede, bu hafta birçok NFT airdrop ile gündeme geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading