Yandex Metrica

Bread BRD Coin nedir, BRD Coin nasıl ve nereden alınır?, BRD coin ne kadar?

Bread BRD Coin nedir, BRD Coin nasıl ve nereden alınır?, BRD coin ne kadar?

BRD Coin, gündem olmasıyla birlikte kripto para yatırımcılarının dikkatini çekmeye başladı. Peki, BRD Coin nedir, nasıl ve nereden alınır? BRD coin ne kadar?

Teknoloji

20.03.2024, 16:03

Bread BRD Coin nedir? sorusu bugün en çok merak edilen kripto para terimlerinden biri oldu. BRD, 8 milyondan fazla kullanıcısı olan kripto para cüzdanıdır. Breadwinner AG adı ile 2014 yılında İsviçre’de kurulan ve daha önce Bread Wallet adı ile bilinen BRD, basit ve kullanıcı arayüzüyle kullanımı kolay kripto para cüzdanlarından biri olarak ön plana çıkmaktadır. Peki, BRD Coin nedir?

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

BREAD BRD COİN NEDİR?

Şimdiye kadar 50 milyon dolardan fazla yatırım almayı başaran BRD cüzdanının 2021 istatistiklerine bakıldığında 170 farklı ülkede 8 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır.

Hem iOS hem de Android markette yer alan BRD cüzdanı, 70’ten fazla kripto parayı destekleme özelliğiyle ön plana çıkmaktadır. BRD cüzdan ayrıca 14 dil desteği sunmaktadır. BRD, non-custodial bir yapıdadır. Yani, cüzdan kullanıcıları sakladıkları kripto paraları, doğrudan kendi kontrolleri ekseninde kullanabiliyor.

BRD'nin bir de kendine özel kripto parası vardır.

bread brd coin nedir

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

BREAD BRD COİN NE KADAR?

2017 yılından itibaren çeşitli borsalarda aktif olarak listelenen BRD coin, 2018'in ocak ayında 3.23 dolar fiyatıyla tüm zamanların zirvesini görmüştür.

BRD coin, uzun zamandır düşük seviyelerde olmasına rağmen bugün ciddi bir yükseliş yakalayarak 1.26 dolar seviyesinden işlem görmektedir.

brd coin bread

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

BREAD BRD COİN NEREDEN ALINIR?

Bread BRD Coin 25 Kasım itibariyle Binance, CoinDCX ve HitBTC olmak üzere üç farklı borsada listelenmektedir. Bu borsaların içerisinde en yüksek yoğunluğu Binance borsası oluşturmaktadır. 

Yukarıda sıraladığımız üç farklı borsada hesap oluşturarak kolay bir şekilde BRC coin yatırımı yapabilirsiniz.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

BRD COİN ÖZELLİKLERİ

Kurucusu ve kuruluş yılı: Adam Traidman ve Aaron Voisine / 2014
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 88 milyon
Dolaşımdaki arzı: 88 milyon
Piyasa değeri: 66 milyon dolar (24 Kasım 2021)
En düşük fiyat: 0.05 dolar
En yüksek fiyat: 3.23 dolar
Projenin amacı: Basit, güvenli ve kullanımı kolay bir kripto para cüzdanı sunmak.
Kullanım alanı: Kripto para cüzdanı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading