Yandex Metrica

Bir zaman yolcumuz eksikti! 2485 yılından geldiğini iddia etti! Anlattıkları şoke etti

Bir zaman yolcumuz eksikti! 2485 yılından geldiğini iddia etti! Anlattıkları şoke etti

Sosyal medyada son zamanlarda 'Thatonetimetraveler' adlı kullanıcının anlattıkları bir hayli konuşuyor. Kendisinin bir zaman yolcusu iddia eden bu kullanıcı 25 Aralık 2021'de hayatımızın kökünden değişeceğini iddia ediyor.

Teknoloji

17.03.2024, 12:29

Son zamanlarda 'Thatonetimetraveler' kullanıcı adıyla kendisinden söz ettiren bir kişi 25 Aralık 2021 tarihini işaret ederek kendisinin zaman yolcusu olduğunu iddia ediyor. Kullanıcının iddiasına göre 25 Aralık 2021'de her şey kökünden değişecek. Zaman yolcusu, bir de kendisine bu tarihten sonra inanacağımızı söylüyor.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

8 FARKLI İNSAN GÜNEŞTEN ENERJİ ALACAKMIŞ

Zaman yolcusu, 20 Aralık'ta da 8 insanın Güneş dalgalarından süper güç alacağını iddia etti. Thatonetimetraveler'in iddiasına göre bu olaydan sadece 5 gün sonra tüm dünyanın kaderini değiştirecek bir olay daha yaşanacak. Ancak zaman yolcusu, bu olayın ne olduğunu anlatmadı.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

'DÜNYA ŞOK OLACAK'

Thatonetimetraveler, 25 Aralık'la ilgili tüyleri diken diken eden iddialarda bulunmaya devam etti. Thatonetimetraveler, "25 Aralık'ta tüm dünya şok olacak. Bugün, yüzyıllar boyu hatırlanacak. İşte o gün yüzde 100 gelecekten geldiğime inanacaksınız" ifadelerini kullandı.

zaman yolcusu
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading