Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bir dönemlerin efsanesi Nokia geri dönüyor! Nokia piyasaya sürdüğü bu yeni modeli sadece 640 TL! 

Bir dönemlerin efsanesi Nokia geri dönüyor! Nokia piyasaya sürdüğü bu yeni modeli sadece 640 TL! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği ÖTV muafiyeti müjdesi sonrası telefon almak isteyen bir çok vatandaş fiyat araştırmasına başladı. Son olarak Nokia piyasaya sürdüğü yeni modelini 640 TL'den satışa sunacağını açıkladı.

Teknoloji

09.02.2024, 22:48

Bir dönemlerin efsane telefon markası olan Nokia piyasaya süreceği yeni modeli olan C20 Plus 640 TL'den satışa sunacağını açıkladı. Bir dönemlerin en sağlam telefonlarını yapan Nokia akıllı telefon üretimine yeniden başladı. Yeni çıkaracağı bu modelde daha uzun pil ömrü ve kullanışlılık hedefleyen Nokia yeni modelinde yüzde 42 kapasite artışıyla 1450mAh kapasiteli bir pil kullanıldığı belirtildi. Depolama alanı 32 GB'a kadar genişleyebilirken, Bluetooth 5.0 ve Migu müzik ve Himalaya fonksiyonları da yer alıyor. Telefon siyah ve mavi renk seçenekleriyle sunulacak.


NOKİ'DAN 640 TL'YE TELEFON

Ucuz telefon arayan vatandaşları sevindirecek haber Nokia'dan geldi. Nokia piyasaya sürdüğü yeni bir telefon modeli olan Nokia C20 Plus'ı sadecde bir günlüğüne 640 TL fiyatla satışa sunacak ve daha sonrasında ise fiyatı 799 TL olarak güncelleyecek.

Tıp dünyası şokta! Elon Musk'ın beyin çipleri işe yaradı! Neuralink... Haberi Görüntüle

NOKİA C20 PLUS BELLİ OLDU

Nokia C20 Plus'ın özellikleri arasında 6.5 inçlik bir ekran, çift arka kamera, 3 GB RAM ve 32 GB depolama bulunuyor. Ayrıca, 1 yıl boyunca güncellemelerin alınacağı ve Android 11 işletim sistemi ile çalışacak. Nokia C20 Plus, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Nokia'nın bu hamlesi, akıllı telefon pazarındaki rekabeti arttırabilir ve diğer şirketleri de uygun fiyatlı telefonlar sunmaya teşvik edebilir. Bu telefon, fiyat performans oranı yüksek olan bir cihaz arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading