Yandex Metrica

Avrupa Parlamentosu'ndan Apple kararı! Artık satış yapılmayacak

Avrupa Parlamentosu'ndan Apple kararı! Artık satış yapılmayacak

Avrupa Parlamentosu, teknolojik ürünlere ilişkin yasa tasarısını resmen kabul etti ve Apple'da dahil olmak üzere bütün cihazlarda USB Type-C kullanılması zorunlu hale geldi.

Teknoloji

06.02.2024, 05:06

Avrupa Parlamentosunun aldığı son kararla birlikte Avrupa'da satılacak akıllı telefon, tablet, kamera ve dizüstü bilgisayarların hepsi için ortak bir USB Type-C şarj girişi olması zorunlu hale getirildi.

Parlamentoda yapılan oylamada 602 kabul, 13 red, 8 çekimser oy kullanıldı.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

APPLE MODELLERİNİN SARJ GİRİŞİNİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALACAK

ABD merkezli teknoloji devi Apple, bugüne dek piyasaya sürdüğü iPhone modellerinde lightning isimli özel bir sarj girişi kullanıyordu. Yeni kararla birlikte Avrupa'da sattığı ürünlerinde Type-C girişine geçmek zorunda kalacak.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

2024'ÜN SONUNA KADAR SÜRE VERİLDİ

Apple'ın Avrupa Birliği'ndeki değişikliği 2024'ün sonuna kadar hayata geçirmesi gerekecek. Diğer durumda Apple, Avrupa Birliği ülkelerinde yeni model iPhone satışını yapamayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading